Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
[quote author=Jim25jim link=undefined date=undefined]Παππουδια μην ξενερωνετε θα στρώσουν τα πραματα :rockon::rockon::rockon::rockon:Πηγαινετε για κανα μπανάκι και στην επιστροφή όλα θα είναι κομπλέ :):):sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses:[/quote]

Και όχι στα βαθιά, στα ρηχά με τους υπόλοιπους παππούδες...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.192
Πόντοι
2.606
[quote author=blizardeye link=undefined date=undefined]Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης!
Οι κομμουνισταί και οι σιωνισταί διέλυσαν το νήμα μας.
Απορώ πως ξεκίνησε αυτή η αναβάθμιση χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί κάποια αυτονότητα [πχ. ταχύτητα...].
Επίσης πως βρίσκετε το νήμα μας. Έως τώρα το έβρισκα από την πρώτη σελίδα ή από τις αναρτήσεις μου. Πήγαινα προφίλ, έβρισκα την τελευταία ανάρτησή μου και έτσι έμπαινα. Τώρα έπρεπε να το βρω από την Κοινότητα ... :headbang:[/quote]

Αυτές είναι οι λεγόμενες παιδικές ασθένειες ενός νέου συστήματος.
Θα φτιάξει, που θα πάει...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
[quote author=troubakhs link=undefined date=undefined]ΘΕΙΕ ΛΕΦΤΑ!!!!![/quote]

Δεν έχω, παιδί μου! :angry:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.805
Πόντοι
25.467
[quote author=blizardeye link=undefined date=undefined]Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης!
Απορώ πως ξεκίνησε αυτή η αναβάθμιση χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί κάποια αυτονότητα [πχ. ταχύτητα...].
Επίσης πως βρίσκετε το νήμα μας. Έως τώρα το έβρισκα από την πρώτη σελίδα ή από τις αναρτήσεις μου. Πήγαινα προφίλ, έβρισκα την τελευταία ανάρτησή μου και έτσι έμπαινα. Τώρα έπρεπε να το βρω από την Κοινότητα ... :headbang:[/quote]

Κάθε αρχή και δύσκολη.

Υπομονή. Μέρα με την μέρα γίνεται όλο και πιο λειτουργικό.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
[quote author=blizardeye link=undefined date=undefined][quote author=troubakhs link=undefined date=undefined]ΘΕΙΕ ΛΕΦΤΑ!!!!![/quote]Δεν έχω, παιδί μου! :angry:[/quote]

Μερικές αξίες μένουν σταθερές!!!

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336

Δυστυχώς κάπως έτσι είναι μέχρι τώρα :dunno::dunno::dunno:

Έχουμε χάσει την σειρά μας και την εύκολη επαφη μας...

ΚΑΙ ημεις δεν έχουμε Μανάρι :headbang::headbang::headbang::headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΝΑΡΙ! :tickedoff:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Που πήγαν οι 800 σελίδες μας;;;;
800 σελίδες διδαχής προς την πλέμπα και εχάθησαν;;;;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Ούτε υπάρχει δυνατότητα για ψηφοφορία...
Δηλαδή εάν θέλουμε να ψηφίσουμε για το προσδόκιμο ζωής του κ. The Saint ή για το εάν ο κ. troubakhs Μου έχει θείο, τι θα κάνουμε τώρα;;;
Ούτε υπάρχει η δυνατότητα να δει κάποιος αμέσως την πρώτη μας σελίδα με το σοφό σημείωμα του νηματοθέτου, που αποτελούσε φάρο σοφίας και γνώσης και διδαχή για τους νεοεισερχόμενους ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Δίπλα από το τίτλο του νήματός μας έχει ψήφους. Τι είναι αυτοί οι ψήφοι;;; :tickedoff:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
:) :)
kαλημέρα λατρεμένοι μοθ κύριοι..... καλή αρχή.

Συνημμένα

• foto nm.png
    foto nm.png
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 12

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.805
Πόντοι
25.467
Παρατηρώ ότι παρά την αφόρητη γκρίνια σας για τους νεωτερισμούς, τα καταφέρνετε τελικά. :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
[quote author=thesaint link=undefined date=undefined]Παρατηρώ ότι παρά την αφόρητη γκρίνια σας για τους νεωτερισμούς, τα καταφέρνετε τελικά. :) [/quote]

Ουδέν λειτουργεί ορθώς!
Όταν αναρτώ, θα πρέπει μετά να γυρίσω στην πρώτη σελίδα και αφού φανεί ότι υπάρχει ανάρτησή μου στο νήμα, τότε να ξαναμπώ... 4 ώρες για μία ανάρτηση!!! :tickedoff:
Η ανείπωτη όμως ομορφιά -διδαχή προς την πλέμπα- ευτυχώς αναρτάται απρόσκοπτα!

85356266_015_59b4.jpg

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.950
Πόντοι
5.696
[quote author=blizardeye link=undefined date=undefined]Ούτε υπάρχει δυνατότητα για ψηφοφορία...
Δηλαδή εάν θέλουμε να ψηφίσουμε για το προσδόκιμο ζωής του κ. The Saint ή για το εάν ο κ. troubakhs Μου έχει θείο, τι θα κάνουμε τώρα;;;
Ούτε υπάρχει η δυνατότητα να δει κάποιος αμέσως την πρώτη μας σελίδα με το σοφό σημείωμα του νηματοθέτου, που αποτελούσε φάρο σοφίας και γνώσης και διδαχή για τους νεοεισερχόμενους ... [/quote]
Δηλ. κοινώς την κάτσαμε την βάρκα.... :headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
[quote author=borbi2525 link=undefined date=undefined][quote author=blizardeye link=undefined date=undefined]Ούτε υπάρχει δυνατότητα για ψηφοφορία...
Ούτε υπάρχει η δυνατότητα να δει κάποιος αμέσως την πρώτη μας σελίδα με το σοφό σημείωμα του νηματοθέτου, που αποτελούσε φάρο σοφίας και γνώσης και διδαχή για τους νεοεισερχόμενους ... [/quote]
Δηλ. κοινώς την κάτσαμε την βάρκα.... :headbang:[/quote]

Φρονώ ότι το νήμα είναι ετοιμοθάνατο.
Ήδη κλάψαμε 800 σελίδες περί των οποίων ουδείς γνωρίζει ποία η τύχη τους υπήρξε.
Θεωρώ ότι πρέπει να αναθέσουμε στον κ. The Saint [όσο ακόμη εν ζωή ευρίσκεται] να ετοιμάσει τα περί της μνημοσύνου τελετής ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Παλαιότερα βλέπαμε πόσα μέλη παρακολουθούν το νήμα και πόσοι είναι οι επισκέπτες.
Ηδυνάμεθα να προσκαλέσομεν τους επισκέπτες να εισέλθουν και να γίνουν μέλη του νήματος επί τη προσδοκία να βγάλουμε γκόμενα εάν ο προσκαλούμενος επισκέπτης ήτο θήλυ.
Τώρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Σε τι διαφέρουν οι φίλοι από τους ακόλουθους;
Ποίος ο ρόλος των ακολούθων;;;
Ημείς έχομεν υπηρετικόν προσωπικόν και ουχί ακολούθους. Δηλαδή όταν θα αλλάζομεν τον καθετήραν μας θα έχουμε κάποιον ή κάποιους που θα μας παρακολουθούν;;;

GrandEvergreenHoiho-size_restricted.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom