You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.892
- Πόντοι
- 18.546
[quote author=Zebu link=undefined date=undefined][quote author=spipis71 link=undefined date=undefined]τελικά θα ξαναγίνει το κέρασμα για τις 28.000 σελίδες [/quote]Γιατί, έγινε στο προηγγούμενο κλείσιμο των 28000 σελίδων;
[/quote]
αυτό να μου πεις
[/quote]
αυτό να μου πεις
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
[quote author=spipis71 link=undefined date=undefined][quote author=Zebu link=undefined date=undefined][quote author=spipis71 link=undefined date=undefined]τελικά θα ξαναγίνει το κέρασμα για τις 28.000 σελίδες [/quote]Γιατί, έγινε στο προηγγούμενο κλείσιμο των 28000 σελίδων;
[/quote]αυτό να μου πεις [/quote]
Μην είστε αχάριστοι και ψεύτες. Ο Νηματοθέτης, με το σούσάμι που έβαλε για δόλωμα στο πάρκο, μας κέρασε ολόκληρα 3 ψητά περιστέρια!
[/quote]αυτό να μου πεις [/quote]
Μην είστε αχάριστοι και ψεύτες. Ο Νηματοθέτης, με το σούσάμι που έβαλε για δόλωμα στο πάρκο, μας κέρασε ολόκληρα 3 ψητά περιστέρια!
Διαγραμμένο μέλος 172222
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 83
- Like
- 13.716
- Πόντοι
- 24.436
[quote author=borbi2525 link=undefined date=undefined]Καλημέρα....
Πω..πω..ψοφιος είμαι....[/quote]
Αυτό είναι δείγμα υγείας!
Καλημέρα!
Πω..πω..ψοφιος είμαι....[/quote]
Αυτό είναι δείγμα υγείας!
Καλημέρα!
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.982
- Πόντοι
- 19.795
[quote author=popov link=undefined date=undefined][quote author=spipis71 link=undefined date=undefined][quote author=Zebu link=undefined date=undefined][quote author=spipis71 link=undefined date=undefined]τελικά θα ξαναγίνει το κέρασμα για τις 28.000 σελίδες [/quote]Γιατί, έγινε στο προηγγούμενο κλείσιμο των 28000 σελίδων;
[/quote]αυτό να μου πεις [/quote]Μην είστε αχάριστοι και ψεύτες. Ο Νηματοθέτης, με το σούσάμι που έβαλε για δόλωμα στο πάρκο, μας κέρασε ολόκληρα 3 ψητά περιστέρια! [/quote]Αφού πρώτα τα ξεκοιλιασε για να αφαιρέσει το σουσάμι, που θα το ξαναχρησιμοποιήσει.
Καλημέρα.
[/quote]αυτό να μου πεις [/quote]Μην είστε αχάριστοι και ψεύτες. Ο Νηματοθέτης, με το σούσάμι που έβαλε για δόλωμα στο πάρκο, μας κέρασε ολόκληρα 3 ψητά περιστέρια! [/quote]Αφού πρώτα τα ξεκοιλιασε για να αφαιρέσει το σουσάμι, που θα το ξαναχρησιμοποιήσει.
Καλημέρα.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.982
- Πόντοι
- 19.795
[quote author=iuakoya link=undefined date=undefined][quote author=borbi2525 link=undefined date=undefined]Καλημέρα....
Πω..πω..ψοφιος είμαι....[/quote]Είσαι στο σωστό νήμα [/quote]Εμείς είμαστε πεθαμένοι, αλλά όχι ψοφιοι.
Πω..πω..ψοφιος είμαι....[/quote]Είσαι στο σωστό νήμα [/quote]Εμείς είμαστε πεθαμένοι, αλλά όχι ψοφιοι.
Διαγραμμένο μέλος 172222
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 83
- Like
- 13.716
- Πόντοι
- 24.436
Ρε παιδιά (λέμε τώρα...) ξέρει κανείς να μας πει, τι καιρό κάνει στην Ουκρανία;
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.982
- Πόντοι
- 19.795
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.293
- Πόντοι
- 2.606
[quote author=troubakhs link=undefined date=undefined]μετα το ποστ του παππου αρχιζει η επιστροφη στην κανονικοτητα σιγα σιγα...ευτυχως με την αναβαθμιση ο θειος δεν θα εχει δικαιωμα να ποσταρει φωτο [/quote]
θείο άσε να περάσει ο 15αύγουστος και να γυρίσουμε και μετά...
όχι ότι θα πάρω άδεια, αλλά να έχουμε να λέμε
θείο άσε να περάσει ο 15αύγουστος και να γυρίσουμε και μετά...
όχι ότι θα πάρω άδεια, αλλά να έχουμε να λέμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4