Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Ωραια η Καιλη
φιλε δεν σου αρεσε η επιλογη μου θες να πεις?Ποια κουρτίνα 2 ρε Nick; Ξεκίνα να τρέχεις και μη σταματήσεις για κανένα λόγο.
τι λες τώρα, να με τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί ο χασοδίκης?
εγώ δεν υπάγω
Ετσι τύπε, η δικη της ΧΑ θα ωχριαΜη μασάς θα πάρεις την rose για συνήγορο υπεράσπισης, θα πέσει ο server με το νήμα που θα ανοιχθεί για την εκδίκαση της υπόθεσης.
Δεν εχω κανενα προβλημα με τον Νικ, δεν με ψηνει για μπαχαλο η φαση.Ρε Άλεξ ποιος τη γαμάει τη δίκη της Χ.Α;
Μιλάμε Alex εναντίoν Nick/Rose, σεξ, ψέμματα και μπου, όλη η τηλεθέαση δική σας.
τυπε καλοβλεπεις διακρινω το ενδεχομενο παρτουζαςΔεν εχω κανενα προβλημα με τον Νικ, δεν με ψηνει για μπαχαλο η φαση.
Η Ροζυ δεν κανει τετοια πραγματα.τυπε καλοβλεπεις διακρινω το ενδεχομενο παρτουζας
τυπε για την μουτσουνα σου δεν διευκρινησες ομως απ οτι βλεπωΗ Ροζυ δεν κανει τετοια πραγματα.
τυπε για την μουτσουνα σου δεν διευκρινησες ομως απ οτι βλεπω
αρεσκεις γατιδιο ε;το ονομασα πονδιο πιλατοΈρη
Θα έβαζα φιλάκια, μη το γαμήσουμε όμως.
Επειδη νιπτει τας χειρας του?αρεσκεις γατιδιο ε;το ονομασα πονδιο πιλατο
σοκ και δεος.. αν και ο καρρας ειναι μαπα ειναι θεσσαλονικιος και εγκρινω. εχω παει και σε μπουζουκια και τον ειδα γαμω το δια μου γαμω. Ημουν πιωμενη αλλα δεν ακουγοταν ο πουτσικ
Πολιτισμικο σοκ
Ε οχι και δεν ακουγοταν ο αρχοντας του πιοματοςσοκ και δεος.. αν και ο καρρας ειναι μαπα ειναι θεσσαλονικιος και εγκρινω. εχω παει και σε μπουζουκια και τον ειδα γαμω το δια μου γαμω. Ημουν πιωμενη αλλα δεν ακουγοταν ο πουτσικ