Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Νέο έμεσμαΝέα κριτική από τον 25ποντο ... >
Ο κ. Λιλας μου έχει παραχωρήσει γραφείο για να συγγράφω τα πονήματα μου
Νέο έμεσμαΝέα κριτική από τον 25ποντο ... >
Ο δικός μας και υπαρκτός είναι και κάναμε τό λάθος να τον κεράσουμε παιδάκια κάποτε στον Τέλη. :S
Ο κ. Λιλας μου έχει παραχωρήσει γραφείο για να συγγράφω τα πονήματα μου
Άφησα μόλις σχόλιο.... >
εγω νωριτερα! παλιοχαρακτηρας ο τζιμακος!
Όπου βλέπεις φως μπαίνεις εσύ;Περαστικός ήμουν ρε παιδγια και είδα φως και μπηκα :- :- :-
Γατάκι είναι μπροστά μου.
115 τ.μ., με 20 τ.μ. ημιυπαίθριο και 40 τ.μ. Βεράντα.
Όπου βλέπεις φως μπαίνεις εσύ;
Έτσι και ξεχάσουμε δηλαδή το φως τη γαμήσαμε...Περαστικός ήμουν ρε παιδγια και είδα φως και μπηκα :- :- :-
Όπου βλέπεις φως μπαίνεις εσύ;
Τα ξημερώματα πάει για βιοπορισμό, κουράζεται μέχρι το μεσημέρι και πάει για φαγητό, συνήθως φιλέτο Μαριναρισμενο με σαλτσα μπεαρνεζ.Βρε γερομπισμπικη εκτός από τα άγρια χαράματα παρενοχλείς το κορίτσι και τα μεσημέρια
Έτσι και ξεχάσουμε δηλαδή το φως τη γαμήσαμε...
Έτσι και ξεχάσουμε δηλαδή το φως τη γαμήσαμε...
Εμ αυτά είναι που φοβάμαι και του επιστώ την προσοχή αλλά αυτός χασκογελάει :SΚαι με το Λίλα, έτσι παρασύρθηκε.
Είδε ένα αμυδρό φώς, στα τρίσβαθα μιας σπηλαιώδους κωλοτρυπας.
Απέφυγα να είμαι ακριβής για ευνόητους λόγους.Έτσι και ξεχάσουμε το φώς, μας γαμήσανε, επί το ορθότερον. :S
Τα ξημερώματα πάει για βιοπορισμό, κουράζεται μέχρι το μεσημέρι και πάει για φαγητό, συνήθως φιλέτο Μαριναρισμενο με σαλτσα μπεαρνεζ.
καθόλου άσχημα για κάποιον που πένεταιΤα ξημερώματα πάει για βιοπορισμό, κουράζεται μέχρι το μεσημέρι και πάει για φαγητό, συνήθως φιλέτο Μαριναρισμενο με σαλτσα μπεαρνεζ.
Εμ αυτά είναι που φοβάμαι και του επιστώ την προσοχή αλλά αυτός χασκογελάει :S
Και με το Λίλα, έτσι παρασύρθηκε.
Είδε ένα αμυδρό φώς, στα τρίσβαθα μιας σπηλαιώδους κωλοτρυπας.
τοίχο τοίχο εδώ μέσα :-Έτσι και ξεχάσουμε το φώς, μας γαμήσανε, επί το ορθότερον. :S