Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.181
- Πόντοι
- 2.606
εγώ δεν ενσκυπτω μην φάω καμία αδέσποτη
χάχαχαχαχα, πραγματικά, μπούρδεςΈχετε μπερδέψει τη πουτσα με τη βούρτσα μου φαίνεται. Πήγε ο άλλος παντρεύτηκε με τα γνωστά κριτήρια. Μετά ανακάλυψε ότι τα κριτήρια ήταν λάθος. Ματαιώθηκε το όνειρο και η αγάπη. Γιατί να προσπαθήσει σάμπως αγαπάει; στα παπαρια του. Έχει πρώτη μούρη τον εαυτό του. Αυτό που είχε κ όταν παντρεύτηκε με τα κριτήρια τα ίδια. Αυτά που τότε ήθελε. Ποια αγάπη κσι πρασσειν άλογα. Εδώ μιλάμε για ανθρώπους που κάνουν ότι τους έρθει ανάλογα με τις ορέξεις τους. Μην με βιδωνετε. Το ίδιο κάνει κ η γυναίκα του. Αγάπες κ μπούρδες
Η επιστήμη έβγαλε βηματοδότη, γιατί δεν βγάζει κι ένα γκαβλοδότη άραγε;Κι αυτή να μην καβλωνει ρε γμτ αυτόματα να τελειώνει ο άνθρωπος. Αμάν πια με τις καρχιες
πρόσεξε τις μπεκάτσες. Είναι η εποχή τουςέκανα account στο bou και νομίζω πως έχει καεί ο εγκέφαλος μου με αυτά που βλέπω.
Άντε ώρα για κυνήγι. Καληνύχτα
καλά αύτα για τις άλλες τα λεω εγώ όλη μέρα κσβλωμενη είμαιΗ επιστήμη έβγαλε βηματοδότη, γιατί δεν βγάζει κι ένα γκαβλοδότη άραγε;
καλά αύτα για τις άλλες τα λεω εγώ όλη μέρα κσβλωμενη είμαι
αρχηγε το ακούωΈχω προτιμήσεις σε αλλο είδος κρέατος τύπε.
τι να πω εγώ που δεν έχω γυναίκα.
Θέλω τρεις την ώρα κι η γυναίκα μου κοιμάται :S
Έχεις δεν έχεις άμα κοιμάται το ίδιο είναιτι να πω εγώ που δεν έχω γυναίκα.
σίγουρα ; γιατί σκεφτόμουν να το γυρίσω χαχαχαΈχεις δεν έχεις άμα κοιμάται το ίδιο είναι
Ασε, μην το γυρνάςσίγουρα ; γιατί σκεφτόμουν να το γυρίσω χαχαχα
Ε κάντε πρωί βράδυ για μια εβδομάδα να δείτε τα πλεονεκτήματα μειονέκτημα στ πράξηΑσε, μην το γυρνάς
Η δυσκολία είναι στην ώρα
Εγώ θέλω το βράδυ κι εκείνη το πρωί
Έτσι της λέω θα γίνει με το Γρηγοριανό ημερολόγιο
Θες να μας ξεκάνεις ερη;Ε κάντε πρωί βράδυ για μια εβδομάδα να δείτε τα πλεονεκτήματα μειονέκτημα στ πράξη
Θες να μας ξεκάνεις ερη;
Άκου πρωί και βράδυ...
λες γιαυτό να μην βρίσκω άντρα; έχω απαιτήσειςΘες να μας ξεκάνεις ερη;
Άκου πρωί και βράδυ...
Δεν το ξέχασε, απλώς μετά το φαΐ βαραίνει και την πέφτειξέχασε να πει και δύο φορές το μεσημέρι...