sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Θα έχει νόημα το νόημα ελπίζωκαι τι θα γίνει όταν το βρείτε δλδ?
Θα έχει νόημα το νόημα ελπίζωκαι τι θα γίνει όταν το βρείτε δλδ?
εσύ τα κάνεις σύνθετα. Η ζωή είναι απλή και ξεκάθαρη. Και ο θάνατος επίσης.Δε φτάνει μόνο η αγάπη νομίζω, είναι πιο σύνθετο
Στο θάνατο συμφωνώ, όλοι χρωστάμε από ένα :-εσύ τα κάνεις σύνθετα. Η ζωή είναι απλή και ξεκάθαρη. Και ο θάνατος επίσης.
κσι πότε θα κοιμηθείς ρε τομα μου;μπα καφε πινω.
μολις ξυπνησα κοιμομουν απ τις 5
εσύ τα κάνεις σύνθετα. Η ζωή είναι απλή και ξεκάθαρη. Και ο θάνατος επίσης.
ΣοφόνΣύνθετη κάνουν την ζωή οι βλάκες γύρω μας.
Τους συναντάς σε μορφή συναδέλφου/συνεργάτη, "φίλου" ή και συγγενή καμιά φορά...
Οπότε διώχνεις τους βλάκες και ησυχάζεις.
ειχα αναγκη απο ξεκουραση.κσι πότε θα κοιμηθείς ρε τομα μου;
γλυκιέ μου έχεις επτά ζωές; μια έχεις. Σε μια κλωστή. Ζεις από τύχη όπως όλοι. Ξέρεις γιατί ζεις; τι επιδιώκεις; βρες το κ προχώρα.Στο θάνατο συμφωνώ, όλοι χρωστάμε από ένα :-
ο εγκέφαλος σου την κάνει συνθέτη. Ασχολείσαι με αντιπερισπασμους. Πχ βλακεςΣύνθετη κάνουν την ζωή οι βλάκες γύρω μας.
Τους συναντάς σε μορφή συναδέλφου/συνεργάτη, "φίλου" ή και συγγενή καμιά φορά...
Οπότε διώχνεις τους βλάκες και ησυχάζεις.
ειχα αναγκη απο ξεκουραση.
ελειπα μια εβδομαδα,γαμηθηκα.
εχθες οδηγουσα 13 ωρες
13 ώρες ; ωω δύσκολοειχα αναγκη απο ξεκουραση.
εχθες οδηγουσα 13 ωρες
Ζώ χωρίς να ερωτηθώ, με την τύχη είμαι μαλωμένος κι αν μπορούσα να κάνω αυτά που με γεμίζουν θα ήμουν κομπλέγλυκιέ μου έχεις επτά ζωές; μια έχεις. Σε μια κλωστή. Ζεις από τύχη όπως όλοι. Ξέρεις γιατί ζεις; τι επιδιώκεις; βρες το κ προχώρα.
ο εγκέφαλος σου την κάνει συνθέτη. Ασχολείσαι με αντιπερισπασμους. Πχ βλακες
ειχα αναγκη απο ξεκουραση.
εχθες οδηγουσα 13 ωρες
Έχεις δίκιο, το έκανα αυτό το λάθος αλλά κάποια στιγμή το κατάλαβα.
Πλέον δε χάνω τον χρόνο μου.
Έχω χάσει τόσο πολύ με διάφορους που τους μυρίζομαι σχετικά γρήγορα πια οπότε αλλάζω πλευρό.
Παρεξηγούνται βέβαια, ιδιαίτερα αν είναι συνάδελφοι, αλλά who cares...
Φίλε μου ο καλύτερος φίλος μας πρέπει να είναι πρώτα ο εαυτός μαςΈχεις δίκιο, το έκανα αυτό το λάθος αλλά κάποια στιγμή το κατάλαβα.
Πλέον δε χάνω τον χρόνο μου.
Έχω χάσει τόσο πολύ με διάφορους που τους μυρίζομαι σχετικά γρήγορα πια οπότε αλλάζω πλευρό.
Παρεξηγούνται βέβαια, ιδιαίτερα αν είναι συνάδελφοι, αλλά who cares...
αν ερωτηθείς δηλαδή θα απαντήσεις ότι δεν θέλεις να ζεις;Ζώ χωρίς να ερωτηθώ, με την τύχη είμαι μαλωμένος κι αν μπορούσα να κάνω αυτά που με γεμίζουν θα ήμουν κομπλέ
:-(Φίλε μου ο καλύτερος φίλος μας πρέπει να είναι πρώτα ο εαυτός μας
Κάπως αργά πλέον δεν είναι για μια τέτοια ερώτηση;αν ερωτηθείς δηλαδή θα απαντήσεις ότι δεν θέλεις να ζεις;