anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Λες, ε;Ούτε πρόκειται.
Λες, ε;Ούτε πρόκειται.
ο Θεός μεθ' ημών, ουδείς καθ' ημών.
Δεν έχω ιδιαιτερες παρτιδες με το παρον νήμα, γιατί δεν είμαι παπούλης αλλά είμαι μικροτσουτσουνος, 'ετσι σκεφτηκα to give it a try- οπώς λεμε εμεις οι μορφωμένοι.
Ψαρια βλέπω, εντεχνα μπουζουκουηδη άσματα βλέπω, δεν έχω πιασει την ατμόσφαιρα ακόμα.
.. θέλετε καρέκλα στο νήμα αγαπητέ κύριε??ο Θεός μεθ' ημών, ουδείς καθ' ημών.
Δεν έχω ιδιαιτερες παρτιδες με το παρον νήμα, γιατί δεν είμαι παππούλης αλλά είμαι μικροτσουτσουνος, ετσι σκεφτηκα to give it a try- οπώς λεμε εμεις οι μορφωμένοι.
Ψαρια βλέπω, εντεχνα μπουζουκοειδή άσματα βλέπω, δεν έχω πιασει την ατμόσφαιρα ακόμα.
ναι αμε, αμα δε χαλάω την ομηγυρη δηλαδή... θέλετε καρέκλα στο νήμα αγαπητέ κύριε??
.. ψαρεύεται ??ναι αμε, αμα δε χαλάω την ομηγυρη δηλαδή.
Εδώ εσας ας πουμε σας αρεσει η ποιηση και η λογοτεχνία;
Προσωπικά είμαι ένας ταλαντουχος ποιητης και λογοτεχνης, στην αυγή της καλλιτεχνίας μου.
Ο Άγιος μπορει να σας στο επιβεβαιωσει![]()
Όχι εγω Τοξότης είμαι.. ψαρεύεται ??
Όχι εγω Τοξότης είμαι
Είμαι μόνοςΠως σας ήλθε να "αναστήσετε" τον Ανέστη;
Έχει και τα καλά του ο κορονας. Ολόκληρη παραλία για πάρτη μου.![]()
Είμαι μόνος
Δεν ειμαι κλώνος![]()
Με την κατανόηση του νήματος και -κυριως- την προσωπική σου υποστηριξη, θεωρώ πως οι όποιες δυσκολίες θα ξεπεραστουν.Δείτε... Εμένα προσωπικά, στο βουλγάρικο θυμιατό μου. Ο Κάιζερ Μπλίζερ όμως, έιναι αμείλικτος σε τέτοιες "νεφελώδεις" περιπτώσεις.![]()
Δεν θα προλάβω ούτε τη μασέλα μου να βγάλω...
Εχω μια κούραση που θα πέσω ξερος...![]()
Ας είναι ελαφρυ το χώμα που θα μου ρίξετε![]()
Με την κατανόηση του νήματος και -κυριως- την προσωπική σου υποστηριξη, θεωρώ πως οι όποιες δυσκολίες θα ξεπεραστουν.
![]()
Τουλάχιστον δεν θα παω αψαλτος![]()
Άγιε μου![]()
![]()
... σάς παρακαλώ κύριε άγιε μην αλλιγορείτε..Δείτε... Εμένα προσωπικά, στο βουλγάρικο θυμιατό μου. Ο Κάιζερ Μπλίζερ όμως, έιναι αμείλικτος σε τέτοιες "νεφελώδεις" περιπτώσεις.![]()
Με την κατανόηση του νήματος και -κυριως- την προσωπική σου υποστηριξη, θεωρώ πως οι όποιες δυσκολίες θα ξεπεραστουν.
![]()
Θα σας βάλω και στον οικογενειακό μου στο 1ο.![]()