blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.460
- Πόντοι
- 26.096
Δέομαι προς αλληλοκατανόησιν γερότων.
Καλημέρα σας, κύριοι!
Δέομαι προς αλληλοκατανόησιν γερότων.
Καλημέρα σας, κύριοι!
Παπαρας είσαι , αλλά δεν στο λέμε για να μην στενοχωρηθείς , γιατί είσαι κ γέρος άνθρωπος και δεν θελουμε να να το χουμε βάρος στη συνείδηση μας ότι σε στείλαμε άκλαυτο .Αληθές!
Είμαι σοφός.
ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ εΐνε ή βδελυρά και όλεθρία συνήθεια, καθ’ ήν τά εξω γεννητικά όργανα ερεθίζονται τεχνητώς εϊτε διά τής χειρός, είτε δι’ εργαλείων, είτε απλώς διά τής φαντασίας έπι σκοπώ γενετησίου διεγέρσεως ή καί ικανοποιήσεως τής γενετησίου ορμής. Συνώνυμα πάμπολλα έχουν δοθεί κατά καιρούς εις την λέξιν «αυνανισμός». Ελληνιστί είναι γνωσταί αι λέξεις «δέφεσθαι» των αρχαίων, και «μαλακία» των εκκλησιαστικών συγγραφέων.
:S δηλαδή ψέματα μου είπαν ότι κάνει καλό στον προστάτη
Τέτοια παραμύθια μόνο ο γεροξεκούτης πουτανοθέτης μπορεί να τα είπε .:S δηλαδή ψέματα μου είπαν ότι κάνει καλό στον προστάτη
Τέτοια παραμύθια μόνο ο γεροξεκούτης πουτανοθέτης μπορεί να τα είπε .
Γι΄ αυτό υπάρχει η σύγχρονος ιατρική, η οποία αφαιρεί τον προστάτη.
... και βάζει επιθέματα σιλικόνης στους παθούντες για να είναι συνεχώς όρθιο ... ευτυχώς οι Ιταλοί δεν έχουν μόνο κορωνοιό :-
Τέτοια παραμύθια μόνο ο γεροξεκούτης πουτανοθέτης μπορεί να τα είπε .
Για να είναι ευδιάκριτο έχουν βρει λύση;;;
Δε χρειάζεται όταν σε πιάνει στο επίμαχο ανδρικό μόριο σημείο φαγούρα ξύνεις στο ... γόνατο , τα λέει όλα
Πότε ανοίγουν οι πτήσεις για Ιταλία;;;
Θα βάλουμε τσάρτερ για όλα τα παπούδια, οικονομικά και πάνω απ'όλα ασφάλεια
Οι Απόστολοι δεν συνέγραψαν διδαχές . Τα έργα και οι ημέρες τους αποτυπώνονται είτε στα Ευαγγελία (4 , γιατί η Α Οικουμενική Σύνοδος που συνεκληθη στη Νικαια της Βιθυνιας, το 325 , υπό του Ρωμαίου Αυτοκρατορα Κωνσταντίνου Α- καλό κουμασι κι αυτός ο πουστης, έσφαξε το μισό σόι του- τόσα αποφάσισε πως έπρεπε να συμπεριληφθούν στην καινή διαθήκη ) , είτε στις πράξεις των αποστολων.Ο Λόγος του Νηματοθέτου αποτελεί νεωτέραν έκδοσιν της Διδαχής των Δώδεκα Αποστόλων.
Οι Απόστολοι δεν συνέγραψαν διδαχές . Τα έργα και οι ημέρες τους αποτυπώνονται είτε στα Ευαγγελία (4 , γιατί η Α Οικουμενική Σύνοδος που συνεκληθη στη Νικαια της Βιθυνιας, το 325 , υπό του Ρωμαίου Αυτοκρατορα Κωνσταντίνου Α- καλό κουμασι κι αυτός ο πουστης, έσφαξε το μισό σόι του- τόσα αποφάσισε πως έπρεπε να συμπεριληφθούν στην καινή διαθήκη ) , είτε στις πράξεις των αποστολων.
Εγώ αυθυποβαλομαι σε καραντίνα 15 ημερών κάθε φορά που....