iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Είσθε αλτρουιστής αγαπητέΆντε, πάλι για σας δουλεύω!
Είσθε αλτρουιστής αγαπητέΆντε, πάλι για σας δουλεύω!
Το γεγονός ότι θυμόσαστε τον αριθμό των εγκεφαλικών σας δείχνει μια κάποια βελτίωση της υγείας σας
Μπά... Μην νομίζετε... Χονδρικά τα υπολογίζω.
Είσθε αλτρουιστής αγαπητέ
Να πατε να το δωσετε στο νημα των ουρολαγνων. ΘαΣτους vegeterians του νήματος θα προσφερθεί ολόφρεσκο γρασίδι από το πάρκο του Λευκού Πύργου, αρωματισμένο με κόπρανα και ούρα περιπατούντων δεσποζομένων ή αδεσπότων κοινών!
Είσθε ο μόνος που εκτιμάτε το μελλούμενο κέρασμα.
Οι άλλοι είναι αχάριστοι και ΟΝΟΙ και ΧΟΙΡΟΙ!
δε μασαμε ειμαστε παιδια της πολης.
Ηρεμία..
δε μασαμε ειμαστε παιδια της πολης.
εγω φαντασου οταν πηγαινω σε νησια και επαρχιες μολις γυριζω βαζω το στομα μου σε μια εξατμιση για να παρω τα ισα μου
νομιζω οτι σε συνδιασμο με τα χωραφια τσιγαρα που εχω φουμαρει και συνεχιζω να φουμαρω,αποτελει το μυστικο της ευεξιας μουΕχετε απόλυτο δίκιο. Το πολύ οξυγόνο ζαλίζει.
νομιζω οτι σε συνδιασμο με τα χωραφια τσιγαρα που εχω φουμαρει και συνεχιζω να φουμαρω,αποτελει το μυστικο της ευεξιας μου
φακ νεα ταξη πραγματωνκρίμα που έχουν κλείσει τα εργοστάσια της ΔΕΗ που έκαιγαν μαζούτ σε Λαύριο και Δραπετσώνα.
η Χαλυβουργική επίσης έκλεισε, ο Τιτάνας στην Ελευσίνα δεν παράγει όπως παλιά, μόνο το λιμάνι δουλεύει, η Χαλυβουργία στον Ασπρόπυργο επίσης έκλεισε και σα να μην εφταναν όλα αυτά ... τα διυλιστήρια (σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο...), που υπήρχε μια ελπίδα, έχουν βάλει φίλτρα, ντροπή δλδ...
που πάμε ρε γμτ...
δεν έχει μείνει μια σοβαρή εταιρεία να ρυπαίνει... :S :S :S
Καλημέρα στον ζωολογικό κήπο!
Καλημέρα στους φαύλους, γλωττοδεψείς γέροντες!
Σκατογερε ξυνπνησες και είπες να μας πηδήξεις τη διάθεση με την παρουσία σου ;Καλημέρα, ω ευσκιόφυλλε!