Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.367
Πόντοι
2.606
Πιστεύω ότι φέτος θα ξεσκιστω στα μπάνια  :happy:
Επίσης δεν θα βγάλω φράγκο  :-(
Αν κατέβει κανα κορίτσι θα περάσουμε φινα  :happy:
Τουρίστες δεν βλέπω ούτε με τα κυάλια  :cool2: :cool2:

Εις αλλά με υγεία  :springsmile:

Μα εδώ λένε Φινλανδία, Γερμανία και μια σειρά από άλλες χώρες κλπ κλπ κλπ ανυπομονούν να κατέβουν...
Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα γίνει.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.962
Πόντοι
26.096
ακριβό είναι και έχει και ζάχαρη, με ένα κουλουράκι Θεσσαλονίκης την βγάζει άνετα όλο το νήμα πιστεύω...

Το σουσάμι που μένει στα ταψιά το πετάνε στα περιστέρια. Αυτό το σουσάμι θα φέρω από ένα ταψί και θα έχουν να πουν κουβέντα οι άπληστοι, αχάριστοι και αχόρταγοι εδώ μέσα.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.367
Πόντοι
2.606
Το σουσάμι που μένει στα ταψιά το πετάνε στα περιστέρια. Αυτό το σουσάμι θα φέρω από ένα ταψί και θα έχουν να πουν κουβέντα οι άπληστοι, αχάριστοι και αχόρταγοι εδώ μέσα.

:hi: :hi:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336

Δεν πρόλαβα να το γράψω και το είχε ήδη σκεφτεί  :headbang: :headbang: :headbang:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.367
Πόντοι
2.606
Δεν πρόλαβα να το γράψω και το είχε ήδη σκεφτεί  :headbang: :headbang: :headbang:

Λάθος, αυτό σημαίνει ότι σταδιακά, αν και κάπως αργά, ο τρόπος σκέψης του νηματοθέτη μεταδίδεται στα μέλη του νήματος.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Μα εδώ λένε Φινλανδία, Γερμανία και μια σειρά από άλλες χώρες κλπ κλπ κλπ ανυπομονούν να κατέβουν...
Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα γίνει.

Αφού δεν κάνουν ένα τεστ πριν έρθουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

Αν εγώ είμαι καλά και μπω σε ένα αεροπλάνο και ένας μάπας συνταξιδιώτης είναι θετικός στον ιο και φτάσω στην Ελλάδα και με κρατήσουν στην Αθήνα για 7 ημέρες γιατί συνταξίδευα εγώ και αλλοι 200 επιβάτες με αυτόν ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.962
Πόντοι
26.096

Αν εγώ είμαι καλά και μπω σε ένα αεροπλάνο και ένας μάπας συνταξιδιώτης είναι θετικός στον ιο και φτάσω στην Ελλάδα και με κρατήσουν στην Αθήνα για 7 ημέρες γιατί συνταξίδευα εγώ και αλλοι 200 επιβάτες με αυτόν ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!

Δυστυχώς στην Βόρεια Ελλάδα αυξάνουν τα κρούσματα.
Αφενός οι μουσουλμάνοι στην Θράκη, που ζουν σαν τα κουνέλια [ο ένας πάνω στον άλλο] και αφετέρου υπάρχει εισαγωγή από τα Βαλκάνια.
Φοβάμαι ότι θα έχουμε πολύ γρήγορα μεγάλο θέμα με τον τουρισμό και ίσως ένα θεαματικό πισωγύρισμα της πανδημίας ...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.367
Πόντοι
2.606

Εγώ πάντως θα έκανα 2 ειδών ξενοδοχεία: ένα για όσους είναι καθαροί από ιό και ακόμη ένα για όσους νοσούν.
Οπότε πιάνεις όλες τις περιπτώσεις και δεν χάνεις πουθενά... :grin:
Προϋπόθεση για την δεύτερη περίπτωση βέβαια να μην φέρει κάποια ευθύνη το ξενοδοχείο ή το ενοικιαζόμενο εφόσον κάποιος βρεθεί θετικός.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.367
Πόντοι
2.606
Αφενός οι μουσουλμάνοι στην Θράκη, που ζουν σαν τα κουνέλια [ο ένας πάνω στον άλλο] και αφετέρου υπάρχει εισαγωγή από τα Βαλκάνια.
Φοβάμαι ότι θα έχουμε πολύ γρήγορα μεγάλο θέμα με τον τουρισμό και ίσως ένα θεαματικό πισωγύρισμα της πανδημίας ...

Το άκουσα σήμερα στο ράδιο, είπαν μάλιστα ότι αυτό θα φανεί στην καμπύλη σε 10 με 15 μέρες.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336

Είναι απλά τα πράγματα!

Αφού ο Κουλης τσέπωσε/ θα τσεπώσει τα 32 δις δεν θα διακινδυνεύσει την φήμη του αλλά και την πιθανότητα να καταστρέψει ότι έχτισε.
Δεν είναι έτοιμη η χώρα ΔΥΣΤΥΧΩΣ να δεχτεί τουρίστες στα νησιά ειδικά διότι εάν έστω και 10-20 νοσήσουν το παιχνίδι θα χαθεί πλήρως.
Μετά θα ρεζιλευτεί ο Κουλης και θα τα βάλουν μαζί του οι πάντες.
Ξενοδόχοι, πελάτες, λοιποί επιχειρηματίας και οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.962
Πόντοι
26.096
Είναι απλά τα πράγματα!

Αφού ο Κουλης τσέπωσε/ θα τσεπώσει τα 32 δις δεν θα διακινδυνεύσει την φήμη του αλλά και την πιθανότητα να καταστρέψει ότι έχτισε.
Δεν είναι έτοιμη η χώρα ΔΥΣΤΥΧΩΣ να δεχτεί τουρίστες στα νησιά ειδικά διότι εάν έστω και 10-20 νοσήσουν το παιχνίδι θα χαθεί πλήρως.
Μετά θα ρεζιλευτεί ο Κουλης και θα τα βάλουν μαζί του οι πάντες.
Ξενοδόχοι, πελάτες, λοιποί επιχειρηματίας και οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ!

Τι να κάνει και πως να ετοιμαστεί η χώρα.
Όταν χθες βρήκαν 12 κρούσματα σε πτήση από το Κατάρ και τα 9 από αυτά είναι Πακιστανοί, που πήγαν στην χώρα τους και προφανώς θα ζούσαν σαν τα ζώα εκεί... Τι να κάνει η Ελλάδα για όλους αυτούς; Να βάλει την Τασία να τους φιλάει στο στόμα για τιμωρία;;;
tassia_3.jpg

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.367
Πόντοι
2.606
Όταν χθες βρήκαν 12 κρούσματα σε πτήση από το Κατάρ και τα 9 από αυτά είναι Πακιστανοί, που πήγαν στην χώρα τους και προφανώς θα ζούσαν σαν τα ζώα εκεί... Τι να κάνει η Ελλάδα για όλους αυτούς; Να βάλει την Τασία να τους φιλάει στο στόμα για τιμωρία;;;
https://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/horizontal_rectangle_mob/public/archive-files/tassia_3.jpg?itok=WYiQ2Kxm[/img[/URL]]
[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:vomit:  :vomit:  :vomit:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Εγώ πάντως θα έκανα 2 ειδών ξενοδοχεία: ένα για όσους είναι καθαροί από ιό και ακόμη ένα για όσους νοσούν.
Οπότε πιάνεις όλες τις περιπτώσεις και δεν χάνεις πουθενά... :grin:
Προϋπόθεση για την δεύτερη περίπτωση βέβαια να μην φέρει κάποια ευθύνη το ξενοδοχείο ή το ενοικιαζόμενο εφόσον κάποιος βρεθεί θετικός.

Καλή σκέψη αλλά και πάλι δεν βγαίνει  :2funny:

Παιδγια η κουβέντα έχει πολύ φαι αλλά πρέπει να υπαξω εις σκληρην και κοπιαστικην εργασιαν   :dunno: :dunno:

Στις 17:30 θα πρέπει να εχω τελειωσει για να παω για μπανάκι  :springsmile: :springsmile: :springsmile:

:hi: :hi:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
https://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/horizontal_rectangle_mob/public/archive-files/tassia_3.jpg?itok=WYiQ2Kxm[/img[/URL]]
[/quote]

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596