Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.461
Πόντοι
26.096
Άντε από δω ρε λατσόμαγκα. Τράβα μέχρι το λιμάνι να δεις αν κουνιούνται οι βάρκες...

Δεν μπορώ. Αν πάω στο λιμάνι, θα με απορροφήσουν τα θήλεα εντός και πέριξ του kitchen bar και δεν θα προσέξω τις βάρκες ...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Δεν μπορώ. Αν πάω στο λιμάνι, θα με απορροφήσουν τα θήλεα εντός και πέριξ του kitchen bar και δεν θα προσέξω τις βάρκες ...
Μπα... Θα σε πάρουν στο ψιλό οι μαουνιέρηδες, καθόσον εκεί δεν συχνάζουν φιόγκοι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Δεν μου κατέβηκε έτσι στα καλά καθούμενα. Κάτι πήρε το αυτί μου, στα πλαίσια του πνεύματος των καταδόσεων στο νήμα.
πολυ γενικοτητες ριχνεις αδεια να πιασεις γεματα κανεις δεν με γνωριζει περα απο τον χαουζ οφ φαν αρα ποιος μπορει να γνωριζει τι εκανα εγω ?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.461
Πόντοι
26.096
πολυ γενικοτητες ριχνεις αδεια να πιασεις γεματα κανεις δεν με γνωριζει περα απο τον χαουζ οφ φαν αρα ποιος μπορει να γνωριζει τι εκανα εγω ?

Οι καταδότες απολαμβάνουν ασφάλεια και προστασία και ως εκ τούτου δεν δύνανται να κατονομασθούν. Από την αντίδρασή σας όμως συνάγεται η καταφατική απάντηση.
Η επόμενη ερώτησή μου είναι: Το ζιγκολίκι ήταν επαγγελματικό ή απλά σε μπαρ με μεγαλύτερες για ευνόητους λόγους διασκέδασης, άνετης ζωής κλπ
Τα ερωτώ όλα αυτά επειδή ήθελα να μάθω τι είδους γυνακεία πελατεία απευθύνεται σ΄ αυτούς και αν τελικά υπάρχει γυναικεία πελατεία. Δεν είναι δηλαδή προσωπική η ερώτηση ούτε θέλω να σας εκθέσω ή κάτι άλλο. Απλά δεν γνωρίζω κάποιον που να το έχει κάνει και απευθύνθηκα σ΄ εσάς.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Οι καταδότες απολαμβάνουν ασφάλεια και προστασία και ως εκ τούτου δεν δύνανται να κατονομασθούν. Από την αντίδρασή σας όμως συνάγεται η καταφατική απάντηση.
Η επόμενη ερώτησή μου είναι: Το ζιγκολίκι ήταν επαγγελματικό ή απλά σε μπαρ με μεγαλύτερες για ευνόητους λόγους διασκέδασης, άνετης ζωής κλπ
Τα ερωτώ όλα αυτά επειδή ήθελα να μάθω τι είδους γυνακεία πελατεία απευθύνεται σ΄ αυτούς και αν τελικά υπάρχει γυναικεία πελατεία. Δεν είναι δηλαδή προσωπική η ερώτηση ούτε θέλω να σας εκθέσω ή κάτι άλλο. Απλά δεν γνωρίζω κάποιον που να το έχει κάνει και απευθύνθηκα σ΄ εσάς.
αρα στοχοποιεις τον χαουζ οτι ειναι ο καταδοτης τεσπα οχι δεν εχω κανει τον ζιγκολο πολλα χρονια πριν με προσεγγισε  καποια με μεγαλη οικονομικη επιφανεια την ειχα γνωρισει σε μπαρ του πειραια τους δυτες στο μικρολιμανο μου εκανε στενο πρεσινγκ πολυ καιρο  εκλεισε σουιτα για  σκ σε πολυτελες ξενοδοχειο στην ριβιερα   αλλα εγω δεν πηγα ειδα οτι δεν ηταν αυτο για μενα   θες δεν ειχα τις δυναμεις τις ψυχικες  η σωματικες τεσπα δεν πηγα γιναμε φιλοι ομως
α το μονο που μου εκανε  ηταν το τραπεζι στους οριζοντες του λυκαβηττου

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.461
Πόντοι
26.096
αρα στοχοποιεις τον χαουζ οτι ειναι ο καταδοτης τεσπα οχι δεν εχω κανει τον ζιγκολο πολλα χρονια πριν με προσεγγισε  καποια με μεγαλη οικονομικη επιφανεια την ειχα γνωρισει σε μπαρ του πειραια τους δυτες στο μικρολιμανο μου εκανε στενο πρεσινγκ πολυ καιρο  εκλεισε σουιτα για  σκ σε πολυτελες ξενοδοχειο στην ριβιερα  πιο  αλλα εγω δεν πηγα ειδα οτι δεν ηταν αυτο για μενα θες δεν ειχα τις δυναμεις τις ψυχικες  η σωματικες τεσπα δεν πηγα γιναμε φιλοι ομως
α το μονο που μου εκανε  ηταν το τραπεζι στους οριζοντες του λυκαβηττου

Όχι. Ειλικρινά καμία σχέση με House of Fun. Αυτός έχει εξαφανισθεί εδώ και δύο χρόνια και σε κάθε περίπτωση ήταν απόλυτα εχέμυθος. Μου είχε πει ότι σας είχε συναντήσει πριν από χρόνια στην Αθήνα αλλά έως εκεί. Τίποτε περισσότερο.
Τώρα τελευταία κάποιος άφησε υπονοούμενα για εσάς και για Κολωνάκι.
Ευχαριστώ πάντως για την ειλικρινέστατη απάντηση!  :hi:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Όχι. Ειλικρινά καμία σχέση με House of Fun. Αυτός έχει εξαφανισθεί εδώ και δύο χρόνια και σε κάθε περίπτωση ήταν απόλυτα εχέμυθος. Μου είχε πει ότι σας είχε συναντήσει πριν από χρόνια στην Αθήνα αλλά έως εκεί. Τίποτε περισσότερο.
οχι τυπε ειμαι απο μικρος στο πεζοδρομιο για να μην χρειαζεται να βαζω την πουτσα μου εκει που δεν θελει να μπει

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Η φαφούτα θέλει φρούτα και για μας ούτε γιαρμάς.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.461
Πόντοι
26.096
lex003005007578005.jpg

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Σταμάτα με τις κωλόγριες ρε πούστη μεσημεριάτικα. Θα ξεράσω τα γεμιστά που έφαγα  :vomit:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.461
Πόντοι
26.096
Ναι ξέχασα, εσύ θήτευσες στις Ουρσουλίνες

Ζηλεύετε, κύριε αλλά τι να κάνουμε ... Αυτή είναι η μοίρα του πόπολου...
Αναφορικά με τις Ουρσουλίνες, θα έπιπτε η οροφή του Buckingham εάν ημείς, το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας, εφοιτούσαμε εις γαλλικό σχολείον ...!!

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Ζηλεύετε, κύριε αλλά τι να κάνουμε ... Αυτή είναι η μοίρα του πόπολου...
Αναφορικά με τις Ουρσουλίνες, θα έπιπτε η οροφή του Buckingham εάν ημείς, το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας, εφοιτούσαμε εις γαλλικό σχολείον ...!!
Ε τότε έχεις ΠΑΡΑ πολύ καιρό να γαμήσεις , και η μαλακία σε βάρεσε κατακούτελα.
ΥΓ. Τι να ζηλέψω μωρή ξεγοφιασμένη; Εγώ με λουκουμάδες δεν είχα ποτέ νταλαβέρια.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.461
Πόντοι