Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.927
- Πόντοι
- 2.606
εισαι ακαρδος να το ξερεις...
θείο τι θα κάνεις απόψε?
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
μπυρίτσα και Κων/νο Αργυρό στο κανάλι του πρόεδρα? :S :S
εισαι ακαρδος να το ξερεις...
θειο πας καλα?????θείο τι θα κάνεις απόψε?![]()
![]()
μπυρίτσα και Κων/νο Αργυρό στο κανάλι του πρόεδρα? :S :S
θειο πας καλα?????
πρωτο σκ μπαρακια....και ας εχει βαρυ χειμωνα....
θα καει το πελεκουδι
ενταξει ρε θειο....θα έχει τουρ?
άντε για κανένα μήνα, γιατί μετά θα ξανακλειστούμε με το 2ο κύμα... :S :S :S
και όχι μόνο.......θα έχει τουρ?
άντε για κανένα μήνα, γιατί μετά θα ξανακλειστούμε με το 2ο κύμα... :S :S :S
και όχι μόνο.......
[size=14pt]Γιγάντιες σφήκες - δολοφόνοι από την Ασία εντοπίστηκαν για πρώτη φορά στις ΗΠΑ[/size]
Με μήκος πάνω από 5 εκατοστά, οι συγκεκριμένες σφήκες θεωρούνται οι μεγαλύτερες του κόσμου, ενώ μπορούν ακόμη και να σκοτώσουν άνθρωπο :S
www.ethnos.gr/kosmos/103724_giganties-sfikes-dolofonoi-apo-tin-asia-entopistikan-gia-proti-fora-stis-ipa]https://www.ethnos.gr/kosmos/103724_giganties-sfikes-dolofonoi-apo-tin-asia-entopistikan-gia-proti-fora-stis-ipa[/url]
υπέροχα...
ευτυχώς δεν βαριόμαστε αυτή την χρονιά.
πέρασαν 5 μήνες και δεν το καταλάβαμε...
Τι νέα, 'παιδιά';
Σκεφτόμαστε τι έχει αργότερα στην τιβί.
Έχετε δει True Detective?
O πρώτος κύκλος που είδα μου φάνηκε συγκλονιστικός.
Οποία τιμή!
![]()
![]()
Όχι. Αλλά το έχω στα υπόψη.Με είχε απωθήσει το ότι είναι σε επίπεδο αναμνήσεων... Αλλά επειδή σας εμπιστεύομαι θα το βάλω στο πρόγραμμα.
Έτσι ξεκινάει στα πρώτα επεισόδια, με αναδρομές, που όμως είναι απαραίτητες για να πουν πράγματα σημαντικά.
Και αυτό το συνδέει με το τώρα με εξαιρετικό τρόπο.
Και μένα μου έχει κολλήσει να κατεβάσω το Ηomeland και να το ξεκινήσω κάποια στιγμή.
Πολύ ωραία σειρά είναι το Ozarks.Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Η κα. Χατζή μου την είχε προτείνει με π.μ.
Καληνύχτα σε όλη την παρέα.![]()