blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Ukraine!
Όλα γκουντ... στις 15/6 ετοιμάστε τα οκταποντα σας![]()
Δικό μας θέμα τι θα κάνουμε.
Δεν θα σας δώσουμε αναφορά ...![]()
Δεν αναφερόμουν στο δικο σας οκταποντο
Αυτό δουλευε σε φουλ ρυθμούς και εν μέσω καραντίνας![]()
θειο τα πολλα λογια ειναι φτωχεια....
ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!! :S :S :S
Να αφήσετε -ΟΛΟΙ σας- την περιουσία σας στο Νηματοθέτη με διαθήκη. Αυτός θα την χειριστεί με τον επωφελέστερο οικονομικά τρόπο!![]()
Καλημέρα!
Έχω να καταγγείλω ότι ο κος Τζιμ πριν προσλάβει μπαρίστα και άλλες υπαλλήλους, αυτές πρώτα περνάνε από το σχετικό ... κάστινγκ.
Υπάρχουν και τα σχετικά βίντεο... Που πάμε με τέτοιους εργοδότες κύριοι?![]()
![]()
Με τους άντρες υπαλλήλους τι κάνει?![]()
Ο Αμβρόσιος ακούει?
Καλημέρα!
Έχω να καταγγείλω ότι ο κος Τζιμ πριν προσλάβει μπαρίστα και άλλες υπαλλήλους, αυτές πρώτα περνάνε από το σχετικό ... κάστινγκ.
Υπάρχουν και τα σχετικά βίντεο... Που πάμε με τέτοιους εργοδότες κύριοι?![]()
![]()
Με τους άντρες υπαλλήλους τι κάνει?![]()
Ο Αμβρόσιος ακούει?
Ο πατήρ Αμβρόσιος ήδη ταξιδεύει προς τα μέρη του και θα τον κυνηγάει με την Αγιαστούρα του ...
τυπε το πρωι τον καφε μου μονο με τζουντας πριστ τον πινω :S[size=30pt]Ακούστε, ω Όνοι και Χοίροι και Φίδι [οι κ.κ. Eraser & saul εξαιρούνται] ...[/size]
Όταν σεις ακούτε Καζαντζίδη [ΠΑΟΚ], Αγγελόπουλο, Καρρά [ΠΑΟΚ, Τερζή [ΠΑΟΚ] και λοιπούς ιθαγενείς ... , τι ακούνε οι άνθρωποι και τι σημαίνει να είναι δική τους η μουσική.
Ο Halford δεν τραγουδά ούτε μία λέξη. Δύο κιθάρες και το κοινό.
Στο Λονδίνο!
καλημερα αλανια
καλημερα αλανια
ελα με τα μονδοοαστατα πρωι πρωι οι ανθρωποι που ξερουν απο μουσικη μπορουν να ακουσουν τα παντα οχι μονο ενα ειδος ελα μην τα παρω πρωι πρωι και σου βαλω χρηστο μαστορα[size=30pt]Ακούστε, ω Όνοι και Χοίροι και Φίδι [οι κ.κ. Eraser & saul εξαιρούνται] ...[/size]
Όταν σεις ακούτε Καζαντζίδη [ΠΑΟΚ], Αγγελόπουλο, Καρρά [ΠΑΟΚ, Τερζή [ΠΑΟΚ] και λοιπούς ιθαγενείς ... , τι ακούνε οι άνθρωποι και τι σημαίνει να είναι δική τους η μουσική.
Ο Halford δεν τραγουδά ούτε μία λέξη. Δύο κιθάρες και το κοινό.
Στο Λονδίνο!
τυπε το πρωι τον καφε μου μονο με τζουντας πριστ τον πινω :S
ελα με τα μονδοοαστατα πρωι πρωι οι ανθρωποι που ξερουν απο μουσικη μπορουν να ακουσουν τα παντα οχι μονο ενα ειδος ελα μην τα παρω πρωι πρωι και σου βαλω χρηστο μαστορα
τζιμακκκκκκι μοοοοοοοου γλυκοο χαχαχαχα αχ τον ατιμοΚαλημερα Έρη :-*
Άκυρο το ραντεβού σας με το μπλιζ σήμερα γιατί «γαμηθηκε» και είναι πτώμα![]()
![]()
![]()
Η πλέμπα δεν έχει ιδέα από μουσική ...![]()