erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Ας μου στειλει ενα ντικ πικ μην εχει κανα τοσοδουλι
δεν θα παιξω εγω με τις πιθανότητες ...δεν υπάρχουν τοσοδούληδες στο μπου σύμφωνα με τελευταίες επικαιροποιημένες έρευνες...
δεν θα παιξω εγω με τις πιθανότητες ...
Κοίτα, εαν έχεις κωλάρα μαριπόζα σου στέλνω και γω ένα ντικ πικ να γίνει το προξενιό. :S :S
είμαι σίγουρος ότι την έριξες τώρα, ετοιμάσου...
τι ειναι η μαριποζα;Κοίτα, εαν έχεις κωλάρα μαριπόζα σου στέλνω και γω ένα ντικ πικ να γίνει το προξενιό. :S :S
τυποι διαβαζω θρεντ πασσαρη μ αυτο το παιδι παιζαμε μπαλα μικροι οταν πηγαινα γυμνασιο
τι απόδοση δίνει ο οπαπ?
Γδύνομαι ήδη......
τυπε ο πατερας του παιδιου ηταν μπλεγμενος με το νομο αυτος μεγαλωνε με την μανα του απ οτι θυμαμαι και σε πληροφορω οτι ηταν ενα απλο καθημερινο παιδι με ροδουλα μαγουλα αυτο θυμαμαι αμυδρα δεν ημασταν φιλοι αλλα σε πληροφορω μεχρι τα 15 μου που τον ειδα τελευταια φορα ουτε καν πηγαινε το μυαλο σου οτι θα γινοταν τοσο σκληρος κακοποιος.
Καλό μούτρο θα είσαι και του λόγου σου :S :S
Ντυσου μπαροκο :-(
Άκυρο το φυστίκι σήμερα... μας εκλασε το γκομενακι :- :-
τυπε ο πατερας του παιδιου ηταν μπλεγμενος με το νομο αυτος μεγαλωνε με την μανα του απ οτι θυμαμαι και σε πληροφορω οτι ηταν ενα απλο καθημερινο παιδι με ροδουλα μαγουλα αυτο θυμαμαι αμυδρα δεν ημασταν φιλοι αλλα σε πληροφορω μεχρι τα 15 μου που τον ειδα τελευταια φορα ουτε καν πηγαινε το μυαλο σου οτι θα γινοταν τοσο σκληρος κακοποιος.