Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Προς τι η έμεσις;
Θα δοκίμασε μάλλον από το μαγικό υγρό του Αμβροσίου, δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν..... >
Προς τι η έμεσις;
Θα δοκίμασε μάλλον από το μαγικό υγρό του Αμβροσίου, δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν..... >![]()
Μα ο Τετιμημένος λέει ότι δεν βλάπτει η κατάποσις!
https://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/horizontal_rectangle_mob/public/2020-03/amvrosios-korwnoios.jpg?itok=2Sa1MmZ3[/img[/URL]]
[/quote]Θα ρωταγα κάτι πολύ χοντρό τώρα, αλλά δεν μου το επιτρέπει η αγωγή μου.
Θα ρωταγα κάτι πολύ χοντρό τώρα, αλλά δεν μου το επιτρέπει η αγωγή μου.
ούτε η δική μου το επιτρέπει αλλά επειδή είμαι περίεργος τις τελευταίες μέρες ... τι θα ρωτούσατε?![]()
Επειδή κάποιοι πιστεύουν σε θρησκείες και τους εκπροσώπους τους και όχι σε θεούς, τους σέβομαι και δεν το ρωτάω δημόσια. Σου στέλνω πμούτε η δική μου το επιτρέπει αλλά επειδή είμαι περίεργος τις τελευταίες μέρες ... τι θα ρωτούσατε?![]()
Επειδή κάποιοι πιστεύουν σε θρησκείες και τους εκπροσώπους τους και όχι σε θεούς, τους σέβομαι και δεν το ρωτάω δημόσια. Σου στέλνω πμ
Μόνο κώλοι. Τοσιαξα.αν υπήρχε θεός δεν θα υπήρχανμικράβυζιά
αν υπήρχε θεός δεν θα υπήρχαν μικρά βυζιά
Μόνο κώλοι. Τοσιαξα.![]()
Δεν κάνω πλάκα, αυτή τη πετσέτα μου την έχει πάρει δώρο ο εισαγγελέας, για την παραλια.Φιρί φιρί το πάτε οι δυο σας για αφορισμό...!!!
Φιρί φιρί το πάτε οι δυο σας για αφορισμό...!!!
Φιρί φιρί το πάτε οι δυο σας για αφορισμό...!!!
Αυτά τα νέα κόλπα με τους αφορισμούς δεν μου αρέσουν :- :-
Κάτι βρωμάει εδώ
Μάλλον τελειώνει ο ποδολαγνος καιερθεταινέα τιμωρία![]()
Από ότι φαίνεται το πέρασες το test ride με επιτυχία...Δεν κάνω πλάκα, αυτή τη πετσέτα μου την έχει πάρει δώρο ο εισαγγελέας, για την παραλια.![]()
Ειναι πονηρος ο εισαγγελεας. Σκεφτηκε οτι θα κοιταω την πετσετα και οχι τα ζωντανα κωλαρακια της παραλιας.Από ότι φαίνεται το πέρασες το test ride με επιτυχία...![]()
Ωραίο ψάρι Αμτζίκιε![]()
... Εντός ολίγου ετοιμάζεται προσελθετε έχει για όλους ...ο λαυρακος 3.950
...αληταμπουρας ε?? Όχι ιχθυοτροφείου..