Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
αν είσαι στα κατάλληλα γκρουπ στο φβ έχεις τα κονέ για όλα τα παράνομα πάρτυαχαχαχα βλαμμένο
αν τα ήξερε ο νικχαρντ θα είχε πάθει εγκεφαλικό
αν είσαι στα κατάλληλα γκρουπ στο φβ έχεις τα κονέ για όλα τα παράνομα πάρτυαχαχαχα βλαμμένο
σαουλ πρεπει να βρουμε ονλαιν στεκια που συχναζουν μιλφ....δε νομίζω αλλά λογικά θα κάνουμε όλοι toast στην υγειά του χαρδαλιά
αν είσαι στα κατάλληλα γκρουπ στο φβ έχεις τα κονέ για όλα τα παράνομα πάρτυ
εγώ μέσα στην απελπισία μου προσπάθησα να βρω γκομενάκια στο ghrokomioathinvn/livechat/room.com.gr αλλά ούτε εκεί είχα καμιά τύχη :'(σαουλ πρεπει να βρουμε ονλαιν στεκια που συχναζουν μιλφ....
το θέμα είναι να μην πάθουμε εμείς εγκεφαλικόαν είσαι στα κατάλληλα γκρουπ στο φβ έχεις τα κονέ για όλα τα παράνομα πάρτυ
καλές οι σχολές αλλά εμένα με ενδιαφέρουν περισσότερο τα πάρτυ που γίνονται στις βεράντες και τις πισίνες των μιλφΣτα γκρουπ των σχολών λογικά...
Στα γκρουπ των σχολών λογικά...
θα σου στειλει ινφο ο μπλιζαραι το πρωι...εκει καυλαντιζει 2 μηνες τωραεγώ μέσα στην απελπισία μου προσπάθησα να βρω γκομενάκια στο ghrokomioathinvn/livechat/room.com.gr αλλά ούτε εκεί είχα καμιά τύχη :'(
γερμανιδες τουριστριες....θα παω στο νημα γαματε τουριστριες
τα κονέ τα σωστά τα παντελονάτα γίνονται σε μέρη όπως η Ελβετία, το Μονακό, το Παρίσιθα σου στειλει ινφο ο μπλιζαραι το πρωι...εκει καυλαντιζει 2 μηνες τωρα
Λέτε να γίνω εθελοντής για το εμβόλιο ;πληρωνουν;
αλλαξανε τα κοζια σαουλ....τα κονέ τα σωστά τα παντελονάτα γίνονται σε μέρη όπως η Ελβετία, το Μονακό, το Παρίσι
που τα πλούσια γκράνια πάνε να βγουν στη σύνταξη. Εκεί γίνεται η σωστή μπάζα..
δεν εχεις αναγκη εσυ ρε...μια αναπαντητη να κανεις στον ιο τον τσακισεςΛέτε να γίνω εθελοντής για το εμβόλιο ;πληρωνουν;
κουφαλα σαουλ....Γκουντ μπαι παω να βρω το μπαλκόνι πάρτυ θα το αναγνωρίσω από τα βυζιά τα μυρίζομαι εγώ αυτά
τεράστια κουφαλα είναι ο Σαούλκουφαλα σαουλ....
νομιζω ειναι πιμπ....αυτοι με τα μεγαλα γουφερ και της αλυσιδες της χρυσεςτεράστια κουφαλα είναι ο Σαούλ
μη γαμησω ηρθε το τελος... :S :S :S :S
Χώρισαν οριστικά η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος
[video]https://epicstories.eu/chorisan-oristika-i-natasa-kalogridi-kai-o-alexandros-lykoyrezos?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]