erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ο Ελύτης δεν λέει ρε άνθρωπε αν αποσυνδέσεις την Ελλάδα στο τελος θα δεις να σου απομένουν ένα αμπέλι μια ελιά ένα καράβι; Ε το άλλαξα λίγοΛέει ο ποιητής κάτι τέτοιο?
ο Ελύτης δεν λέει ρε άνθρωπε αν αποσυνδέσεις την Ελλάδα στο τελος θα δεις να σου απομένουν ένα αμπέλι μια ελιά ένα καράβι; Ε το άλλαξα λίγοΛέει ο ποιητής κάτι τέτοιο?
ακόμα δεν έχουμε βρεθεί την ψήνω τώρα να μου πληρώσει το εισιτήριο για να πάω εκεί να ζήσουμε τον έρωτα μαςζωντοχήρα βρήκες ρε αθεόφοβε; σου κάνει κ τα οδοιπορικά;
αυτή μου είπε ότι μπορώ να παίζω ps4 όλη μέρα και να πίνω σινγκλ μαλτς και ότι δεν θα ξαναδουλέψω ποτέΠρώτα θα σκάψεις την Κωπαίδα και μετά το γούφερ...
ο Ελύτης δεν λέει ρε άνθρωπε αν αποσυνδέσεις την Ελλάδα στο τελος θα δεις να σου απομένουν ένα αμπέλι μια ελιά ένα καράβι; Ε το άλλαξα λίγο
αυτή μου είπε ότι μπορώ να παίζω ps4 όλη μέρα και να πίνω σινγκλ μαλτς και ότι δεν θα ξαναδουλέψω ποτέ
λες να με δούλεψε??
αχαχαχαχαχαχα κλαιωωωωωκαι που να ήξερε ο Ελύτης ότι το 2020 αν αποδομήσεις την Ελλάδα θα μείνει ένα αγροτεμάχιο με χαμηλή αντικειμενική, ένα βάουτσερ για τον Σκλαβενίτη και ο Μαρινάκης με το mega
αχαχαχακαι που να ήξερε ο Ελύτης ότι το 2020 αν αποδομήσεις την Ελλάδα θα μείνει ένα αγροτεμάχιο με χαμηλή αντικειμενική, ένα βάουτσερ για τον Σκλαβενίτη και ο Μαρινάκης με το mega
και που να ήξερε ο Ελύτης ότι το 2020 αν αποδομήσεις την Ελλάδα θα μείνει ένα αγροτεμάχιο με χαμηλή αντικειμενική, ένα βάουτσερ για τον Σκλαβενίτη και ο Μαρινάκης με το mega
και που να ήξερε ο Ελύτης ότι το 2020 αν αποδομήσεις την Ελλάδα θα μείνει ένα αγροτεμάχιο με χαμηλή αντικειμενική, ένα βάουτσερ για τον Σκλαβενίτη και ο Μαρινάκης με το mega
γιαυτό και εγώ θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκιπησαΔύσκολες εποχές για ποιητές στην Ελλάδα...
γιαυτό και εγώ θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκιπησα
ή και το τέρας από το lostΉ Σταχτοπούτα
ή και το τέρας από το lost
ειπαν συνορα?18 Μαίου ανοίγουν τα σύνορα!!
Θα μπορούμε να πάμε στο χωριό επιτέλους...
ειπαν συνορα?
η μονο να αλλαξεις νομό?
Μόνο νομούς, ειρωνικά το έγραψα...