κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.930
- Πόντοι
- 19.795
Εχεις νιατα, αρα εχεις ολες τις μιλφαρες στα γουφερ σου.εγώ γκράνπαςς από ολα αυτά έχω μόνο τα νιάτα και αυτά κλάιν
Εχεις νιατα, αρα εχεις ολες τις μιλφαρες στα γουφερ σου.εγώ γκράνπαςς από ολα αυτά έχω μόνο τα νιάτα και αυτά κλάιν
προτιμάνε να κάτσουν στο γούφερ μου παρά σε μένα :'(Εχεις νιατα, αρα εχεις ολες τις μιλφαρες στα γουφερ σου.
αγάπη δε μην έχω ουδέν ειμί λέει ο Απόστολος ΠαύλοςΤο κωλο-παιδο τον Τζιμαρα. Ολα τα εχει. Νειατα, θαλασσα, και μεγαλο......... :S
το βλέπετε που έχει επτακοσίες γκόμενές και επιλέγει;ποτέ δε δείχνω τα γούφερ μου από την πρώτη φορά
μας κοροϊδεύει ο Σαούλ έχει γκομεναΕχεις νιατα, αρα εχεις ολες τις μιλφαρες στα γουφερ σου.
Τι αναγκη ειχε και αυτος. Γυρισε τον κοσμο ολο.αγάπη δε μην έχω ουδέν ειμί λέει ο Απόστολος Παύλος
γιουβ γκατ ιτ δε ρονγκ γουειτο βλέπετε που έχει επτακοσίες γκόμενές και επιλέγει;
την έχω κλειδωμένη στο υπόγειο να μη το σκάσειμας κοροϊδεύει ο Σαούλ έχει γκομενα
τρουμπ κανα καλο μιλφομπαρο θα ανοιξει να κανουμε κανα ζιγκολικι της προκοπης το καλοκαιρι η θα τη βγαλουμε με τα επιδοματα του κουλητα κορμια και τα μαχαιρια...
Τα 800αρια ξεχασε τα. 533 ακομα και μετα τερμα.τρουμπ κανα καλο μιλφομπαρο θα ανοιξει να κανουμε κανα ζιγκολικι της προκοπης το καλοκαιρι η θα τη βγαλουμε με τα επιδοματα του κουλη
σε ρώτησα αν θα μου τα δείξεις δεν σου ζήτησα έκθεση ιδεών για τις γυναίκες που σου ρίχνουν Χ πριν μέρα η κατά την διάρκεια... Άστα αυτάγιουβ γκατ ιτ δε ρονγκ γουει
ποτέ δε δείχνω τα δείχνω από το πρώτο γιατί καμία δεν κάθετε τόσο ώστε να έρθει και σπίτι μου. Συνήθως το Χ πέφτει από πολύ νωρίτερα :S
λες και τα 800 τα πήρα... :SΤα 800αρια ξεχασε τα. 533 ακομα και μετα τερμα.
απο προχειρο υπολογισμο που εκανα το εχω φαει ηδη στην καβα το επιδομα...τρουμπ κανα καλο μιλφομπαρο θα ανοιξει να κανουμε κανα ζιγκολικι της προκοπης το καλοκαιρι η θα τη βγαλουμε με τα επιδοματα του κουλη
λοιπόν το σκέφτηκα. Αν πάω με δύο άτομα τη μέρα με 100 ευρώ θα βγάλω 72.000Τα 800αρια ξεχασε τα. 533 ακομα και μετα τερμα.
ντικ πικ? τι να σου δειξει γιατι τοχασασε ρώτησα αν θα μου τα δείξεις δεν σου ζήτησα έκθεση ιδεών για τις γυναίκες που σου ρίχνουν Χ πριν μέρα η κατά την διάρκεια... Άστα αυτά
Το ποιντ είναι ότι κρατάει τόσο λίγο που το πριν το μετά και η διάρκεια φαίνονται σαν 1 στιγμή δευτερόλεπτασε ρώτησα αν θα μου τα δείξεις δεν σου ζήτησα έκθεση ιδεών για τις γυναίκες που σου ρίχνουν Χ πριν μέρα η κατά την διάρκεια... Άστα αυτά
Αν κάνουμε κάνα βαουτσερ σεμιναριο για νοσιλευτική και πάμε να φροντίζουμε τίποτα καλοστεκούμενες τζιλφ στο ψυχικό και τη βουλιαγμένη?απο προχειρο υπολογισμο που εκανα το εχω φαει ηδη στην καβα το επιδομα...
τωρα με αυτον τον πουστη τον χαρδαλια που μπλεξαμε σαουλ πρεπει να βρουμε αλλους νεους ωραιους τροπους σαλιαρισματος...
γουφερ πικντικ πικ? τι να σου δειξει γιατι τοχασα
τα γουφερ του και δεν θέλει γιατί έχει στο σπίτι κ τη γκόμενα και κάθεται κ μου λέει βλακειεςντικ πικ? τι να σου δειξει γιατι τοχασα