Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.761
- Πόντοι
- 2.606
233 σειρα ημουν
5/Γ
4Β, 253 πιο νέος...
233 σειρα ημουν
5/Γ
τότε είσαστε μικροί ακόμα
το μέσο μέλος του παρόντος νήματος φορούσε αυτό
Τι ειναι αυτο; Αριθμος τηλεφωνου;
Τι ειναι αυτο; Αριθμος τηλεφωνου;
Ο μπλιζ έχει αλλάξει πολλες περικεφαλαίες σε τόσες μαχες που έχει πάρει μέρος με τον ποποφ
Υπηρετησα 75-76-77-78. Τεσσερεις χρονολογιες. :Sεσείς είχατε σήματα καπνού τότε ή περιστέρια... :S :S :S
Υπηρετησα 75-76-77-78. Τεσσερεις χρονολογιες. :S
τυπε πυροβολικό φορούσατε μαύρο μπερέ ; Το 95 που υπηρέτησα εγώ μαύρο μπερέ φορούσαμε μόνο εμείς στα τεθωρακισμέναΈξι μήνες τους εβλεπα στο Λιτόχωρο τυπε με μαύρο μπερέ
Πυροβολικό = Τεθωρακισμένα
αν ησουν ναυτης εκανες 24 μηνες.Ε εγω 3
94 95 96!!!!
τυπε πυροβολικό φορούσατε μαύρο μπερέ ; Το 95 που υπηρέτησα εγώ μαύρο μπερέ φορούσαμε μόνο εμείς στα τεθωρακισμένα
Ναι τα τεθωρακισμένα είχαν μαύρο μπερέ. Το εγραψα ότι στο Λιτόχωρο που ήμουν το ‘95 , ως πεζικαριος εγώ, ήταν ταξιαρχία με ένα τάγμα πεζικού και δυο τάγματα τεθωρακισμένα.
Το πυροβολικό και τα τεθωρακισμένα δεν ήταν στο ίδιο σώμα με κέντρο εκπαιδευσης τη Θήβα;
Ο μπλιζ έχει αλλάξει πολλες περικεφαλαίες σε τόσες μαχες που έχει πάρει μέρος με τον ποποφ
όχι βέβαια τεθωρακισμένα είναι Αυλώνα και μόνοΝαι τα τεθωρακισμένα είχαν μαύρο μπερέ. Το εγραψα ότι στο Λιτόχωρο που ήμουν το ‘95 , ως πεζικαριος εγώ, ήταν ταξιαρχία με ένα τάγμα πεζικού και δυο τάγματα τεθωρακισμένα.
Το πυροβολικό και τα τεθωρακισμένα δεν ήταν στο ίδιο σώμα με κέντρο εκπαιδευσης τη Θήβα;
Αυτό όμως εδώ το συνολάκι, ήταν τότε κυριολεκτικά η τελευταια λέξη της μόδας!
Η περικεφαλαία, είχε επένδυση από δόντια άγριων χοίρων! Από τότε του έμεινε κουσούρι του Μπλιζ, όταν
έβριζε στη μάχη τους Τρώες και τους φώναζε: "ώ χοίροι, δείτε στην περικεφαλαία μου τη θλιβερή κατάληξή σας!"
https://[URL unfurl="true"]www.in.gr/wp-content/uploads/2017/11/19915063_dendra4.panoplia.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ωραίες εποχές τότε!
Η επιστήμη είχε προοδεύσει και είχαμε αφήσει για τα καλά πίσω μας τη Νεολιθική Εποχή. Εκείνα τα μαμούθ μας είχαν κουράσει πάρα πολύ στο κυνήγι.