Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
κοινως παιδια γαμηστε τα....φανταζει απιθανο καποιος να παρει το ρισκο να παει διακοπες

Εχω βαρεθει να το γραφω, αν υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα να γαμηθει το συμπαν, μη σωσουμε και δουλεψουμε φετος.

Αν και φετο θα ημαν δυο εβδομαδες αγκαζε με τον 25ποντο στα λημερια του και αλλες τεσσερις στα περιξ του ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ.  :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.515
Πόντοι
26.316
:grin: μπλιζακο μου μηπςω να το ξανασκεφτουμε ;  :tits2:

Στην διάθεσή σας, κυρία!
images

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.110
Πόντοι
5.506
Εχω βαρεθει να το γραφω, αν υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα να γαμηθει το συμπαν, μη σωσουμε και δουλεψουμε φετος.

Αν και φετο θα ημαν δυο εβδομαδες αγκαζε με τον 25ποντο στα λημερια του και αλλες τεσσερις στα περιξ του ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ.  :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ξερω πολλους που εχουν να δουλεψουν 2 μηνες ζησανε με 800 και εχει γαμηθει το συμπαν ηδη...μην το παμε παρακατω

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

Αν και φετο θα ημαν δυο εβδομαδες αγκαζε με τον 25ποντο στα λημερια του και αλλες τεσσερις στα περιξ του ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ.  :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Σωστά τα λες!

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Χαλια η κατάσταση

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μην απελπίζεστε ..  :-*

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.110
Πόντοι
5.506
The.Last.Dance.S01E05
αφιερωμενο στον κομπι  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
ξερω πολλους που εχουν να δουλεψουν 2 μηνες ζησανε με 800 και εχει γαμηθει το συμπαν ηδη...μην το παμε παρακατω

Μπρο, ουτε εγω εχω δουλεψει της προκοπης τους τελευταιους 2 μηνες, ουτε φυσικα εχω εκατομμυρια στην ακρη (δεν ειμαι το μεσο μελος του μπου   :grin:  ) αλλα η κατασταση προς το παρον ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Μακαρι να αλλαξει κατι ΧΘΕΣ προς το καλυτερο για ολο τον κοσμο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.110
Πόντοι
5.506
Μπρο, ουτε εγω εχω δουλεψει της προκοπης τους τελευταιους 2 μηνες, ουτε φυσικα εχω εκατομμυρια στην ακρη (δεν ειμαι το μεσο μελος του μπου  :grin:  ) αλλα η κατασταση προς το παρον ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Μακαρι να αλλαξει κατι ΧΘΕΣ προς το καλυτερο για ολο τον κοσμο.
ναι ρε το ξερω αλλα λεμε...για μερικους ο κομπος εχει φτασει οχι μονο στο χτενι αλλα και ακομα παραπανω.
πρεπει να βρουμε τροπους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom