erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
οπως τα λες ακριβώς μαι ντιαρ φριεντπως παει η "νεα κανονικοτητα"?
οπως τα λες ακριβώς μαι ντιαρ φριεντπως παει η "νεα κανονικοτητα"?
δεν υπαρχουν μπαρακιαδεν υπάρχει κανονικότητα χωρίς τα μπαράκια :-
για λεγε λεγετι να δει που δεν το εχει δει
πολυ μου τη δινει η κανονικοτηταοπως τα λες ακριβώς μαι ντιαρ φριεντ
τι να πω ρε τρουμπ ολες το ιδιο εχουμε συνελθεγια λεγε λεγε
εμενα ο κοσμος ολοςπολυ μου τη δινει η κανονικοτητα
εσυ ησουν ενας ανθρωπος ηρεμος πως εγινες ετσι ;μπαράκια υπάρχουν πολλά
αλλά τα μουνόσκυλα του καθεστώτος μας τα στερούν αλλά θα τους κάνουμε να χάσουνε τον ύπνο τους
τα λες ομορφαμπαράκια υπάρχουν πολλά
αλλά τα μουνόσκυλα του καθεστώτος μας τα στερούν αλλά θα τους κάνουμε να χάσουνε τον ύπνο τους
ψαχνει για κουτσομπολιο η κυρα βαρβαρα η παστρικιατι να πω ρε τρουμπ ολες το ιδιο εχουμε συνελθε
ψαχνει για κουτσομπολιο η κυρα βαρβαρα η παστρικια
παλιά είχα γκόμεναεσυ ησουν ενας ανθρωπος ηρεμος πως εγινες ετσι ;
σε εμας το ψαχνει; λαθος πορτα χτυπησε..ψαχνει για κουτσομπολιο η κυρα βαρβαρα η παστρικια
τρουμπ όταν γίνουμε μαρινάκιδες πρώτο πράμα θα είναι να ξηλώσουμε τον νικχαρντ ακόμα και αν τον έχουν κάνει πτδ μέχρι τότετα λες ομορφα
μπηκε στην ζωη σου η μασκα τωρα δεν θα βλεπουν τη μουρη σου εγω σε αυτο ελπιζω ..παλιά είχα γκόμενα
όταν έχω γκόμενα δεν ασχολούμαι με κοινωνικά θέματα κετς :S
καλα θα ζητησω το βιντεο απο τον ερεισερ με πμσε εμας το ψαχνει; λαθος πορτα χτυπησε..
45 βουρδουλιες στο μεσιανο καταρτι στο κοτερο του προεδρου στο πασαλιμανι τον πουστητρουμπ όταν γίνουμε μαρινάκιδες πρώτο πράμα θα είναι να ξηλώσουμε τον νικχαρντ ακόμα και αν τον έχουν κάνει πτδ μέχρι τότε
ακομα να το παρεις αυτο το βιντεο;καλα θα ζητησω το βιντεο απο τον ερεισερ με πμ
στη δική μου περίπτωση όσα και να κρύψεις δε θα είναι αρκετάμπηκε στην ζωη σου η μασκα τωρα δεν θα βλεπουν τη μουρη σου εγω σε αυτο ελπιζω ..