διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
πιές και μια coke μαζίΕγώ θα φάω αργοψημένο μαλακό ψωμί με καπνιστό λιωμένο τυρί, αλλαντικά, φρέσκα λαχανικά εποχής και σος μαγιονέζας...
τοστ.
πιές και μια coke μαζίΕγώ θα φάω αργοψημένο μαλακό ψωμί με καπνιστό λιωμένο τυρί, αλλαντικά, φρέσκα λαχανικά εποχής και σος μαγιονέζας...
τοστ.
Παράθεση από: κωλο-γερος (χθες στις 23:05)
Σου εστειλε το βιντεο με τον κοντο; Γιατι εμενα μου εστειλε το βιντεο με τον μπασκετμπολιστα. headbaning1
ποιος ειναι ο ερεισερ με τα βιντεο? Που τον βρησκουμε?
Στειλε ΙΒΑΝ για να σου καταθεσουνε τα χρηματα και μετα στειλε ενα βιντεο απο αυτα που κυκλοφορουν στο Youtube.Στείλανε πμ?
Δεν βαζεις και εκεινο με την Σκορδα;
Αν τα πρόλαβες, γέρασες: 5 cult γήπεδα της Α’ Εθνικής που δεν ξεπερνιούνται με τίποτα (Pics)
[URL unfurl="true"]https://menshouse.gr/bala/124560/5-kalt-gipeda-tis-athinas-poy-mas-echoyn-leipsei-apo-tin-a-ethniki[/url]
Υγ.Εχω πάει και στα 5
Άμα τα βρεις στείλε, θέλω και της Νικολέτας ΡάλληΔεν βαζεις και εκεινο με την Σκορδα;
Καισαριανη τεταρτη βραδι με κατακλυσμο. Βυρωνα πηγαινα και με τα παιδια μου και παιζαμε μπαλα. Και ξυλο με τους Αθηναικους. Προοδευτικη, καπου υπαρχει φωτο μου, στο διαδυκτιο, με εμενα σκαρφαλωμενο στα συρματοπλεγματα να πανηγυριζω γκολ του Γκεκα. Ελ πασο, απο τοτε που εφυγε η Καλλιθεα απο το γηπεδο του Πανιωνιου. Ακραττητο ειχα βαλει βιντεο πριν απο λιγες μερες στους παππουληδες. Αλλα και Φυλης, και Νικαιας, και Αιγαλεω, και Χαραυγιακου, πενηντα χρονια, ποσα να θημηθω.Αν τα πρόλαβες, γέρασες: 5 cult γήπεδα της Α’ Εθνικής που δεν ξεπερνιούνται με τίποτα (Pics)
[URL unfurl="true"]https://menshouse.gr/bala/124560/5-kalt-gipeda-tis-athinas-poy-mas-echoyn-leipsei-apo-tin-a-ethniki[/url]
Υγ.Εχω πάει και στα 5
Σκορδα ο Ερεισερ, Ραλλη ο Τρουμπακης.Άμα τα βρεις στείλε, θέλω και της Νικολέτας Ράλλη
ΥΓ. στα λεφτά θα τα βρούμε
Μας έχουν στην απέξω >Σκορδα ο Ερεισερ, Ραλλη ο Τρουμπακης.
Σκορδα ο Ερεισερ, Ραλλη ο Τρουμπακης.
Μας έχουν στην απέξω >
τόσα βίντεο κυκλοφορούν και δεν έχω κανένα :S
Καισαριανη τεταρτη βραδι με κατακλυσμο. Βυρωνα πηγαινα και με τα παιδια μου και παιζαμε μπαλα. Και ξυλο με τους Αθηναικους. Προοδευτικη, καπου υπαρχει φωτο μου, στο διαδυκτιο, με εμενα σκαρφαλωμενο στα συρματοπλεγματα να πανηγυριζω γκολ του Γκεκα. Ελ πασο, απο τοτε που εφυγε η Καλλιθεα απο το γηπεδο του Πανιωνιου. Ακραττητο ειχα βαλει βιντεο πριν απο λιγες μερες στους παππουληδες. Αλλα και Φυλης, και Νικαιας, και Αιγαλεω, και Χαραυγιακου, πενηντα χρονια, ποσα να θημηθω.