erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
μαλλον πρεπει να στροφαρουμε αλλοιως ομως...
ενυγουει....ειδατε το βοντεακι του νικ με την ερι?
ο αλητης ο θειο που ειναι και φιλος εμενα δεν μου το εστειλε
μαλλον πρεπει να στροφαρουμε αλλοιως ομως...
Ούτε σε μένα.μαλλον πρεπει να στροφαρουμε αλλοιως ομως...
ε οχι με την δευτερη απο το κιλκις.. ελεοςΕμενα μου το εστειλε. Πληρωσα κατι παραπανω και πηρα προσφορα και το βιδεο με τη Φαιη Σκορδα.
θειο ειναι αληθεια οτι μολις ο νικ κατεβασε τα παντελονια η ερι εβαλε τα γυαλια της (τα γελια)?Θείο κάηκε στο μοντάζ... :S :S
θειο ειναι αληθεια οτι μολις ο νικ κατεβασε τα παντελονια η ερι εβαλε τα γυαλια της (τα γελια)?
μου έχει συμβεί και μένα με τα γκομενάκια αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγοθειο ειναι αληθεια οτι μολις ο νικ κατεβασε τα παντελονια η ερι εβαλε τα γυαλια της (τα γελια)?
θειο μουφα και εδω το σεχ τειπ?Θείο τι λες?
Για υποβρύχιο είχαν πάει και γαλακτομπούρεκο σε ένα ζαχαροπλαστείο στο Λιανοκλάδι.
Αυτο μου το εδωσε προσφορα μισοτιμης, γιατι ητανε στα αζητητα. Βρηκε ευκαιρια να το σπρωξει και αυτο.ε οχι με την δευτερη απο το κιλκις.. ελεος
θειο μουφα και εδω το σεχ τειπ?
εισαι απατεωνας
Nα απευθυνθείς στο παρακάτω θρεντ για τις μηνύσεις
Θείο δεν υπάρχει βίνδεο και αν υπάρχει δεν το έχω...
Καταγγέλω όσους άδικα με έχουν εμπλέξει, θα πέσουν μηνύσεις και θα ζητήσω αποζημιώσεις.
Θες να στο στειλω σε πμ.;δεν υπαρχει βιντεο;
Φίλε επειδή είμαι καινούργιος δεν μπορώ να σου στείλω πμΘες να στο στειλω σε πμ.;
ο ερεισερ εχει σεχ βιντεο τον μπλιζ με την μαναρι....τραβηγμενο απο την τροφο
Αν έχεις τον θεό σου τί διάβασαο ερεισερ εχει σεχ βιντεο τον μπλιζ με την μαναρι....τραβηγμενο απο την τροφο
Αν έχεις τον θεό σου τί διάβασα
ο ερεισερ εχει σεχ βιντεο τον μπλιζ με την μαναρι....τραβηγμενο απο την τάφο