Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.673
- Πόντοι
- 2.606
Πιστεύω ότι με τον κόσμο που έρχομαι σε επαφή θα αρρωστήσω :S
Να βάλεις πλέξιγλας στο γραφείο σου και δες αυτό σαν λύση για το έξω...
Πιστεύω ότι με τον κόσμο που έρχομαι σε επαφή θα αρρωστήσω :S
Τις προηγουμενες μερες κλαιγοσουνα οτι εχεις πολυ καιρο να ερθεις σε επαφη, , και αρρωσταινες. :SΠιστεύω ότι με τον κόσμο που έρχομαι σε επαφή θα αρρωστήσω :S
εγώ ; μια χαρά ήμουν στην απομόνωσηΤις προηγουμενες μερες κλαιγοσουνα οτι εχεις πολυ καιρο να ερθεις σε επαφη, , και αρρωσταινες. :S
μόνος σου το σκέφτηκες;Να βάλεις πλέξιγλας στο γραφείο σου και δες αυτό σαν λύση για το έξω...
μόνος σου το σκέφτηκες;
Στον Πιλατοθ; Στον Τρουμπακη; Η, στους 17 γκομενους;Είναι καιρός να κάνω διαθήκη νομίζω κσι να αφησω την περιουσία μου καλού κακού
Προσοχή.. προσοχή...!!!!!
Προς όλους τους ναυτιλομενους παππουληδες...!!!!
Δεν χρειάζονται κασκαντεριλικια τώρα που θα ξεκινήσουμε και πάλι το
δεν πιστευω να αφησεις του μπλιτς τιποταΕίναι καιρός να κάνω διαθήκη νομίζω κσι να αφησω την περιουσία μου καλού κακού
είναι τεράστια ιστορία...προφανώς όχι, είχα βοήθεια!
τι σε εμποδίζει να συνεχίσεις την απομόνωση και να επιλέγεις το πως και με ποιον τρόπο θα εκτεθείς όταν αυτό είναι ανάγκη?
ο πιλστοθ είναι περιουσιακό στοιχείο θα τον αφήσω στο μπραμπ που αγαπάει τα ζώα.Στον Πιλατοθ; Στον Τρουμπακη; Η, στους 17 γκομενους;
Δεν ξερω ποιον να λυπηθω περισσοτερο. Τον Μπραμπο, η, τον Πιλατοθ; :Sο πιλστοθ είναι περιουσιακό στοιχείο θα τον αφήσω στο μπραμπ που αγαπάει τα ζώα.
είναι τεράστια ιστορία...
Ο Πιλατοθ; Τα αγαπαει;ο πιλστοθ είναι περιουσιακό στοιχείο θα τον αφήσω στο μπραμπ που αγαπάει τα ζώα.
όχι ιδιαίτερα... Αλλά εγώ θα έχω πεθάνει τι με νοιάζειΟ Πιλατοθ; Τα αγαπαει;
με γαμησεςΤα μετρητά μου τα αφήνω στον τρουμπ μέσω του ιδρύματος που θα φτιαχτεί με διευθυντή τον μπλιζ ο οποίος θα διαχειρίζεται τα χρήματα αυτά γιατί αν τα πάρει στα χέρια του ο τρουμπ θα φύγουν σαν ψέμα
Τα μετρητά μου τα αφήνω στον τρουμπ μέσω του ιδρύματος που θα φτιαχτεί με διευθυντή τον μπλιζ ο οποίος θα διαχειρίζεται τα χρήματα αυτά γιατί αν τα πάρει στα χέρια του ο τρουμπ θα φύγουν σαν ψέμα