troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.936
- Πόντοι
- 5.506
θα στηριξω εδω....καντε ολοι τα κουμαντα σαςολο μλκιες κανετε αντι να εχετε γκομενες στην γειτονια
θα στηριξω εδω....καντε ολοι τα κουμαντα σαςολο μλκιες κανετε αντι να εχετε γκομενες στην γειτονια
τι ειμαι κοτα και με λες παρδαλω; σκασιλα μου που καψουρευτηκε. καλα να παθει στο τελος τελος.. σιγα τα ωα που με το που σας σηκωνεται καψουρευεστε αιντε μην τα ακουσεις και συεκει καψουρευτηκε ο ανθρωπος μωρη παρδαλω :-*
μην μιλας ετσι του τομα....τι ειμαι κοτα και με λες παρδαλω; σκασιλα μου που καψουρευτηκε. καλα να παθει στο τελος τελος.. σιγα τα ωα που με το που σας σηκωνεται καψουρευεστε αιντε μην τα ακουσεις και συ
εγω γιατι?δυο γειτονιες παρακατω παιζω μπαλατι ειμαι κοτα και με λες παρδαλω; σκασιλα μου που καψουρευτηκε. καλα να παθει στο τελος τελος.. σιγα τα ωα που με το που σας σηκωνεται καψουρευεστε αιντε μην τα ακουσεις και συ
μπαγασακο..εγω γιατι?δυο γειτονιες παρακατω παιζω μπαλα
Εχει δικιο η Ερη. Ειμαι αξιος της μοιρας μου.τι ειμαι κοτα και με λες παρδαλω; σκασιλα μου που καψουρευτηκε. καλα να παθει στο τελος τελος.. σιγα τα ωα που με το που σας σηκωνεται καψουρευεστε αιντε μην τα ακουσεις και συ
ξερει την αδυναμια που της εχω και με κανει πχιονι τηςμην μιλας ετσι του τομα....
οχι ....πρωτη φορα δεν εχει δικιοΕχει δικιο η Ερη. Ειμαι αξιος της μοιρας μου.
ειμαι σκληρη αλλα σε καταλαβαινω μην νομιζεις. αλλα μην περιμενεις να μην στα λεω. αν αρχισω τα μα μου παει να πει δεν με νοιαζεις μια.. οποτε να χαιρεσαιΕχει δικιο η Ερη. Ειμαι αξιος της μοιρας μου.
εμενα με πμ μου ζητησε να ξυρισω μουστακι αλλα δεν μασησα....νου σου εσυξερει την αδυναμια που της εχω και με κανει πχιονι της
σε παραδεχομαι για δυο λογους.Εχει δικιο η Ερη. Ειμαι αξιος της μοιρας μου.
:-* :-* :-* το αυτο ισχυει και για εμεναξερει την αδυναμια που της εχω και με κανει πχιονι της
εχεις μουστακι; θα πεθανωεμενα με πμ μου ζητησε να ξυρισω μουστακι αλλα δεν μασησα....νου σου εσυ
εγώ είχα μουστάκι στο στρατό
εγω δεν ειχα ποτε σαουλ αλλα το λεω για να μοιαζω σαν μαγκιτης στα γκομενακια...εγώ είχα μουστάκι στο στρατό
και ήμουν σαν ανάποδο γαμώτο με μουστάκι :S
εμένα στο στρατό αντί για μαγκίτη με έλεγαν super mario :-εγω δεν ειχα ποτε σαουλ αλλα το λεω για να μοιαζω σαν μαγκιτης στα γκομενακια...