κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.909
- Πόντοι
- 19.795
Φλεβαρη Μαρτη. Για να ειμαι αποκλεισμενος στην Ανατολη.δύο μήνες παρακαλώ, ανεβάζω...
Φλεβαρη Μαρτη. Για να ειμαι αποκλεισμενος στην Ανατολη.δύο μήνες παρακαλώ, ανεβάζω...
Ψήφισα!Θα χαρεί πολύ με την πρόταση του *****
Έχουν ήδη τους τίτλους και το σενάριο για τις ταινίες
— «Όταν το Αγλαισμα πηδάει η πλεμπα παραμιλάει»
— «Αριστοκρατικά γαμησια»
— «Η δεν υπάρχει Μανάρι και ο επιβήτορας της»
— «Ο πορνοστάρ δεδικαιωται»
— «Ο bliz σε νέες περιπέτειες με ατακτα θήλεα»
— «Διδακτωρ πρωκτολειχιας»
Δεκτά σενάρια και λοιποί τίτλοι
Τι να γινει ρε συ Ερεισερ. Που εδω και 2 μηνες δεν βλεπουμε ουτε θηλυκη γατα. Ολο σκυλους βγαζουνε βολτα. :S
η ερωτηση ειναι ρητορικη.....
κανα πουτσο θα ριξουμε?
τωρα στον αλφα θειο...αχβαχδε νομίζω θείο...
ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!
κράτος είναι ο Ολυμπιακός χαλάς πολύ μελάνι για το τίποταΟμιλώντας σοβαρά και από το λίγο που έχω ασχοληθεί με την εδώ δίκη για τα στημένα, το θέμα έχει ως εξής:
Η προσπάθεια των υπερασπιστών του Χοντρού Προέδρου Βαγγέλα είναι να μετατραπεί η κατηγορία από κακούργημα σε πλημμέλημα. Αν συμβεί αυτό τότε η πράξη θεωρείται παραγεγραμμένη ακόμη και αν στην ουσία ο Χοντρός Πρόεδρος Βαγγέλας είναι ένοχος.
Άρα στην περίπτωση αυτή ο Χοντρός Πρόεδρος Βαγγέλας αθωώνεται λόγω παραγραφής.
Στην αντίστοιχη όμως Αθλητική Επιτροπή Δεοντολογίας δεν υφίσταται θέμα παραγραφής. Εκεί αν ο Χοντρός Πρόεδρος Βαγγέλας κριθεί ένοχος και ανεξάρτητα από την παραγραφή του ποινικού αδικήματος, τότε θα πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις και σε βάρος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το νόμο.
Αυτά θα γίνουν. Μένει να δούμε το πότε.
Και κάτι ακόμη. Αυτά θα γίνουν με άλλο Υφυπουργό Αθλητισμού.
Κρατήστε αυτά που σας λέγω. Τα όσα άλλα λέει ο κ. raopau δεν αντέχουν σε νομική κριτική.
Η ουσία των πραγμάτων είναι αυτή.
τωρα στον αλφα θειο...αχβαχ
ασε τον θειο να λεει καμμια μαλακια ρε μπραμπ...γερακος ειναικράτος είναι ο Ολυμπιακός χαλάς πολύ μελάνι για το τίποτα
θειο η παραπανω ταινια ειχε πολλα διδαγματα....Να μην δω μινιόν στο σταρ?
θειο η παραπανω ταινια ειχε πολλα διδαγματα....
εκτος του θρασυβουλα ηταν και το μυθικο στριβειν δια του αρραβωνος
2012 στο μεγκα θειο...
όλες αυτές οι ταινίες είχαν κάτι να πουν και πολλά από αυτά παραμένουν επίκαιρα ακόμη...
θα δω αργότερα, έχω βάλει κάτι στο στικάκι μου από την προηγούμενη εβδομάδα.
Sicario 2, μάλλον.
Σήμερα τύποι εδώ που είμαι ήταν λες κΙ ςχολασ γήπεδο ο κόσμος δεν αντέχει άλλη καραμπίνα
εγώ τυπε το βαφα μέρα με τη μέραεπιβεβαινω....χτες αγορασα 1 λιτρο ασπρο πλαστικο και εβαψα το μπανιο
ασταρωσες πρωτα?η εχουμε να κανουμε με μαζικες δολοφονιες?εγώ τυπε το βαφα μέρα με τη μέρα
γενοκτονία τυπε κανονικήασταρωσες πρωτα?η εχουμε να κανουμε με μαζικες δολοφονιες?
Ψήφισα!