troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.081
- Πόντοι
- 5.506
εμενα θα μου δωσει και ο θειος και η εριναλ το δικο της...φτανουνε?Μπα...
εμενα θα μου δωσει και ο θειος και η εριναλ το δικο της...φτανουνε?Μπα...
:-( καλά το φαντάστηκα :-Μπα...
εμενα θα μου δωσει και ο θειος και η εριναλ το δικο της...φτανουνε?
.. καί τών Σπιούνων.Το νήμα των εργαζομένων, ελ.επαγγελματιων, επιστημόνων, βιομηχάνων, βιοτεχνών, βιοπαλαιστών και του Αγλαισματος της Αριστοκρατίας ( )
Εδω ο Τσακογιαννης (νομιζω ειναι φυλακη ακομα) πληρωνε τους παικτες του με κουπονια του στοιχηματος.ειδα αυτες της μερες ενα ντοκιμαντερ για τον μαραντονα...πιστευω οτι η εδω μαφια ειναι γατακια και ερασιτεχνες σε σχεση με αυτα που γινονται εξω.
η διαφορα με εμας ειναι στους φιλαθλους...εμεις ειμαστε προβατα που αρκουμαστε να φταιει ο αλλος οσο μαλακες και να ειμαστε εμεις...δεκαετιες τωρα η συζητηση δεν ειναι για την ποιοτητα του θεαματος που πληρωνουμε με τον ενα η τον αλλο τροπο αλλα με κατι αναποδα οφσαιντ και την συνομιλια που επιασε ο υπερκοριος της ελας με την καθαριστρια παε να συνομιλει με μια κουνιαδα της οτι το παιχνιδι ητανε στημενο...
Α εδώ είσαι;
παππου κωλο ξεχνα τον μεχρι να δωσει το οκ ο χαρδαλιας και ο ασκητης...
Ναι. Στελνω μπου. στο 13033 και μπαινω.Α εδώ είσαι;
Μα το λεει ξεκαθαρα και η αρρωστια: Κολο-νο-ιος. Ποσες φορες θα το πουμε;παππου κωλο ξεχνα τον μεχρι να δωσει το οκ ο χαρδαλιας και ο ασκητης...
παππου πίπα ξεχνα την μεχρι να δωσει το οκ ο χαρδαλιας και ο ασκητης... :S
ναι αλλα δεν ενημερωθηκες....μας κοψανε και τα τσιμπουκια :S :S :SΜα το λεει ξεκαθαρα και η αρρωστια: Κολο-νο-ιος. Ποσες φορες θα το πουμε;
παππου πίπα ξεχνα την μεχρι να δωσει το οκ ο χαρδαλιας και ο ασκητης... :S
Αυτο ειναι μεγαλο ......τσιμπουκι. :Sναι αλλα δεν ενημερωθηκες....μας κοψανε και τα τσιμπουκια :S :S :S
στα τρεντ του σεξ ανεβαινει πολυ το μασχαλατο....Αυτο ειναι μεγαλο ......τσιμπουκι. :S
Ουτε με διπλη γκαμποταν;παππου πίπα ξεχνα την μεχρι να δωσει το οκ ο χαρδαλιας και ο ασκητης... :S