Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Αυτό όμως είναι
μόνο 86 ετών
Του έχουν πει ότι ο γερος πάει είτε από χεσιμο είτε από πέσιμο;
Αυτό όμως είναι
μόνο 86 ετών
δε μασάει από πέσιμο, από χέσιμο ίσως :SΤου έχουν πει ότι ο γερος πάει είτε από χεσιμο είτε από πέσιμο;
Φυσικα. Ο γερος αν την "πεσει" σε γκομενα το πιθανοτερο ειναι αυτη να τον "χεσει".Του έχουν πει ότι ο γερος πάει είτε από χεσιμο είτε από πέσιμο;
Φυσικα. Ο γερος αν την "πεσει" σε γκομενα το πιθανοτερο ειναι αυτη να τον "χεσει".
φαίνεται καλή ψυχήΞανα ήρθα και γω παιδιά
για ριξε μια ματια στο ντουλαπι με τα παπουτσια πισωφαίνεται καλή ψυχή
τα παπούτσια της είναι όσο το εισόδημα μου x 100 χρόνιαφαίνεται καλή ψυχή
Ρέπεις προς ποινικά κολάσιμες πράξεις Σαούλ παιδί μουπόσο κάνουνε να πάμε στο μαγαζί βράδυ να κατεβάσουμε τη βιτρίνα και να τα πάρουμε
εγώ μπρος στα βυζιά δεν υπολογίζω τίποταΡέπεις προς ποινικά κολάσιμες πράξεις Σαούλ παιδί μου
δεν τον παιρνει για ζιγκολικη εδω διο....Ρέπεις προς ποινικά κολάσιμες πράξεις Σαούλ παιδί μου
και πάλι ας μας πει αυτή πόσο κάνει το ζιγκολίκι της να το πληρώσουμε δε θα τα χαλάσουμε στο μαρούλιδεν τον παιρνει για ζιγκολικη εδω διο....
εγώ λέω να ληστέψουμε αυτήν εδώ την κινεζούλαεγώ μπρος στα βυζιά δεν υπολογίζω τίποτα
δεν θελει λεφτα....αγαπη θελεικαι πάλι ας μας πει αυτή πόσο κάνει το ζιγκολίκι της να το πληρώσουμε δε θα τα χαλάσουμε στο μαρούλι
τι εκανε το ατομο ρε?εγώ λέω να ληστέψουμε αυτήν εδώ την κινεζούλα
όλες αγάπη θέλουνε τρουμπδεν θελει λεφτα....αγαπη θελει
Τί νόμιζες;τι εκανε το ατομο ρε?
10 κωλοχαρτα το ενα πανω στο αλλο?
θα ερωτευτει ο κωλο-γερος παλι