διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
A! εδώ είσαι;
Tρόμαξα που δεν είδα κανέναν.
A! εδώ είσαι;
θές καφέ;
γαμησε τα..
πινω μια βικος κολα.θές καφέ;
τοχουμε κανει ολοι ρε μαλακα αυτες της μερες
γαμησε τα..
Δύσκολα βάζεις...Εγώ αμφιταλαντεύομαι εσωτερικά από απόγευμα για το
αν θα πάω σήμερα στην κάβα για refuel ή εαν πρέπει να περάσω ένα βράδυ άνευ... :S
και εμενα μου περασε απο το μυαλο για ενα δευτερολεπτο το μεσημερι.....μετα εφυγεΕγώ αμφιταλαντεύομαι εσωτερικά από απόγευμα για το
αν θα πάω σήμερα στην κάβα για refuel ή εαν πρέπει να περάσω ένα βράδυ άνευ... :S
φυσιολογικά πράγματα δηλαδήΕγώ το σκεφτομαι συνέχεια
βυζιά-ουίσκυ,βυζιά-ουίσκυ,βυζιά-ουίσκυ-πορνχαμπ κτλπ
Εγώ αμφιταλαντεύομαι εσωτερικά από απόγευμα για το
Ε όχι εντάξει ειδικά αν είναι προς απόγευμα η κάβα είναι 10-15 λεπτά με τα πόδια και άλλα τόσα έλαφυσιολογικά πράγματα δηλαδή
Το δυσκολότερο είναι να σηκωθείς να πας πάντως :S
Πρέπει να παςΕγώ αμφιταλαντεύομαι εσωτερικά από απόγευμα για το
πινω μια βικος κολα.
μπυρες και κρασια τελος γιατι εκτος των αλλων θα γινουμε και αλκολες
Τέτοια;Ε όχι εντάξει ειδικά αν είναι προς απόγευμα η κάβα είναι 10-15 λεπτά με τα πόδια και άλλα τόσα έλα
κάνεις και λίγο περπάτημα και βλέπεις και όλα τα γκομενάκια που βγήκαν έξω για τρέξιμο με τα στριγκάκια τέντα
που στο πουτσο βλεπεις στριγκακια ρε σαουλ??????Ε όχι εντάξει ειδικά αν είναι προς απόγευμα η κάβα είναι 10-15 λεπτά με τα πόδια και άλλα τόσα έλα
κάνεις και λίγο περπάτημα και βλέπεις και όλα τα γκομενάκια που βγήκαν έξω για τρέξιμο με τα στριγκάκια τέντα
διομηδακο μου
[move] [/move]