erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Σαούλ!!!λες να πάμε για ζιγκολίκια?
Σαούλ!!!λες να πάμε για ζιγκολίκια?
τύπε αν θες να γίνεις κολντ μπλαντ κιλλερ μπορείς να πας να αράξεις έξω από κανένα νοσοκομείοΌταν μου τελειώνουν τα φράγκα για κωλγκερλια εκεί παω να μαζέψω κανα φράγκο
Εχω βρει άκρες... το μόνο που προσέχω είναι να μην μου μείνει καμμία πάνω στο μησι ;)
καμία δουλειά δεν είναι ντροπήΣαούλ!!!
Σαούλ!!!
πέφτω από τα σύννεφαΌταν μου τελειώνουν τα φράγκα για κωλγκερλια εκεί παω να μαζέψω κανα φράγκο
Εχω βρει άκρες... το μόνο που προσέχω είναι να μην μου μείνει καμμία πάνω στο μησι ;)
πέφτω από το λευκό πύργοΔεν κατάλαβα Έρη μου... οι 75αρες γυναικες δεν έχουν ψυχή;
Μια χιλιαρουμπα με όλα μέσα
Σαουλη όταν ανέβω θα σε παρω μαζί μου...
Τα όργια έχουν πέραση και πληρώνουν πιο καλά
εγώ τα γκράνια τα πάω για πάρτυ στο μίνι δε μούσερΔεν κατάλαβα Έρη μου... οι 75αρες γυναικες δεν έχουν ψυχή;
τύπε αν θες να γίνεις κολντ μπλαντ κιλλερ μπορείς να πας να αράξεις έξω από κανένα νοσοκομείο
και μετά να τα φτιάξεις με το γκράνι...σε 1 μήνα θα σου έχει γράψει τις μεζονέτες και τις προθεσμιακές και θα την έχει πάει αμπάριζα ο κορονοβαιρους...
γουιν γουιν
ωπα...Δεν κατάλαβα Έρη μου... οι 75αρες γυναικες δεν έχουν ψυχή;
πέφτω από τα σύννεφα
πέφτω από το λευκό πύργο
καμία δουλειά δεν είναι ντροπή
περιμένουμε πότε θα πέσεις απ' το ράφιπέφτω από το λευκό πύργο
εγώ τα γκράνια τα πάω για πάρτυ στο μίνι δε μούσερ
Το καλοκαίρι δεν θα είναι καλό φετο
είμαι θύμα της μαύρης εργασίαςΣου δίνουν βαρέα και ανθυγειηνά για να γίνεις ζιγκολός?
τύπε ειδικά αν έχουν ζάχαρο και τα ταίσεις πρώτα φίνγκερ φουντ, μετά γλυκό και μετά μαργαρίτες δεν πρόκειται να φτάσεις ποτέ στο κυρίως πιάτοΕσυ πας να τα τεζαρεις χωρίς να αγγίξουν καν το κορμί σου
Ύπουλο αλλά έξυπνο
Να μπεις στο βαουτσερ των 600€...
αν είσαι από κάτω να πέσω τώρα...περιμένουμε πότε θα πέσεις απ' το ράφι
εγώ δε θέλω λεφτά το κάνω από επιλογή