κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.145
- Πόντοι
- 19.795
άκουσα γκόμενα και ήρθα
έχω κάτι προτάσεις αλλά τα μέτρα προφύλαξης είναι αυστηρά :-
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
άκουσα γκόμενα και ήρθα
έχω κάτι προτάσεις αλλά τα μέτρα προφύλαξης είναι αυστηρά :-
Εσεις οι ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧLartz δεν εχετε κανενα προβλημα να σας τον παιρνουν πιπα, ακομα και μεσα απο τον αναπνευστηρα. Αλοιμονο σε εμας τους XXXXS. :S
OMG. Kαταστραφηκαμε. Ηρθε το τελος. :SΔυστυχώς με τη νέα τάση (από τις πληροφορίες μου) δεν ενδεικνύεται το στοματικό :S
τον κοβω και τον πεταω στους σκυλους :SOMG. Kαταστραφηκαμε. Ηρθε το τελος. :S
Χριστός Ανέατη και χρόνια πολλά με υγεία σε όλους σας.![]()
δυστυχώς :S :S :SOMG. Kαταστραφηκαμε. Ηρθε το τελος. :S
OMG. Kαταστραφηκαμε. Ηρθε το τελος. :S
τον κοβω και τον πεταω στους σκυλους :S
Το κωλαλακι στην Ασια ητανε που ητανε σπανιο, τωρα θα λενε τα κοριτσια εκει: Κωλο-ΝΟ-ιος. :SΜα το κωλαρακι δεν κόβεται κωλογερακο![]()
Εγω στην γατα μου που την εχω στην διαιτα. :SΜεγαλοτσουτσουνος και εσυ ε;
Θα χορτάσουν πολλοί σκύλοι :S
καλημέρα![]()
![]()
η συγκλονιστική είδηση της ημέρας, δε μπορώ να ηρεμήσω από την ώρα που το διάβασα: χθες έγινε γνωστό από πηγή των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ πως η «αειθαλής» βασίλισσα Ελισάβετ εξέφρασε την επιθυμία να μην ακουστούν κανονιοβολισμοί την Τρίτη που είναι τα γενέθλιά της λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θα είναι η πρώτη φορά στα 68 χρόνια της βασιλικής της θητείας που δεν «πέσουν» κανονιοβολισμοί προς τιμήν των γενεθλίων της στο κάστρο του Ουίνδσορ και στο Λονδίνο.
Το κωλαλακι στην Ασια ητανε που ητανε σπανιο, τωρα θα λενε τα κοριτσια εκει: Κωλο-ΝΟ-ιος. :S
Μη σε ακουσει ο νηματοθετης μας Τζιμακο, δεν σε γλυτωνουν ουτε 10 χρονια στου ποδολαγνου.Εγω θα πρότεινα να γυρίσουν τα κανόνια προς το δωμάτιο της μπας και ησυχάσουμε από το χουφταλο![]()
Εγω στην γατα μου που την εχω στην διαιτα. :S
Μη σε ακουσει ο νηματοθετης μας Τζιμακο, δεν σε γλυτωνουν ουτε 10 χρονια στου ποδολαγνου.
Ξερεις τι πρωκτολειξιες ειχε κανει ο μπλε στην βασιλισσα, πριν απο 80 χρονια;
Το αγλαισμα δεν εχει φρονημα. Ειναι αγλαισμα. Και ειναι γενικα γλυφτες. Μπορει να γλειφουν βασιλικους κωλους, οπως και κωλους απο τροφους η, ρεσεψιονιστ.![]()
![]()
Εκτός από όλα του τα προτερήματα είναι και βασιλόφρων / βασιλογλυφτης![]()
![]()
![]()
Το αγλαισμα δεν εχει φρονημα. Ειναι αγλαισμα. Και ειναι γενικα γλυφτες. Μπορει να γλειφουν βασιλικους κωλους, οπως και κωλους απο τροφους η, ρεσεψιονιστ.
Εγω λογω γηρατιων, θα το παιξω "καταραμενο αλτσχαιμερ" και ελπιζω να την γλυτωσω. Θα κανω οτι δεν θυμαμαι.Ε ρε ποδολαγνος που θα πέσει αύριο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()