Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.192
- Πόντοι
- 2.606
Έχει Ρέμο κάπου
Στο μέγκα, από την προηγούμενη εβδομάδα.
Έχει Ρέμο κάπου
Αυτα που ηξερες επι ΠΑΣΟΚ κομμενα.22.20 με πιτσα παπαδοπουλου και κατι αλλους παπαριδηδες.....
Ελπιζω να βαλει μουλεν ρουζ η κρειζι χορς η υενεδ
ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΘΕΙΟ!!!! αμμεσως να εμεσεις....με τι να κανουμε πασχαλια δλδ με αυτους τους μαλιαδες που ακους εσυ?
:'( :'( :'(Αυτα που ηξερες επι ΠΑΣΟΚ κομμενα.
ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΘΕΙΟ!!!! αμμεσως να εμεσεις....με τι να κανουμε πασχαλια δλδ με αυτους τους μαλιαδες που ακους εσυ?
ρε θειο εχω παρει 2 τσιβας....με τζαναμπετη θα την βγαλουμε?Θείο έχει τον Τζαναμπέτη, τους πιγκουίνους της Μαδαγασκάρης, το τεμπελόσκυλο και αλίμονο στους νέους...
Έχουμε τόσες πλούσιες επιλογές!!
ρε θειο εχω παρει 2 τσιβας....με τζαναμπετη θα την βγαλουμε?
απο αυτη την μερια καλυτερα που δεν αιμαστε αμολυτοι να λεμε
Θα σου βγει και πιο οικονομική η βραδιά!
απο αυτη την μερια καλυτερα που δεν αιμαστε αμολυτοι να λεμε
εγώ πεθαίνω...
Τωρα θα ειναι το πιο κρισιμο εικοσαημερο.Νομίζω ο κόσμος πολύ δύσκολα θα μαζευτεί από τώρα και στο εξής, λόγω και του καιρού που φτιάχνει.
Έχουν κουραστεί όλοι.
ναιμεγαλη κούραση κάθονται σπίτι... Αι να μην μιλήσωΝομίζω ο κόσμος πολύ δύσκολα θα μαζευτεί από τώρα και στο εξής, λόγω και του καιρού που φτιάχνει.
Έχουν κουραστεί όλοι.
ενταξει ρε ερι...η ιδεα ειναιναιμεγαλη κούραση κάθονται σπίτι... Αι να μην μιλήσω
ναιμεγαλη κούραση κάθονται σπίτι... Αι να μην μιλήσω
ενταξει ρε ερι...η ιδεα ειναι
μια γαμωβολτα οποτε γουσταρεις και λιγι αυτος ο φοβος και το αγχος κουρασε...
εγω ηδη σαλταρω που θα ειμαι μονος μου
Εγω τα τελευταια χρονια το εχω παραγαμησει. Κλαιω ακομα και οταν το παληκαρι κανει προταση γαμου στο κοριτσι. Στην αρχη νομιζα οτι εκλαιγα απο λυπηση, αλλα τελικα ειναι απο την συγκινηση.θειο είσαι πιο δυνατός επειδη πλανταζεις στο κλάμα
Εγω τα τελευταια χρονια το εχω παραγαμησει. Κλαιω ακομα και οταν το παληκαρι κανει προταση γαμου στο κοριτσι. Στην αρχη νομιζα οτι εκλαιγα απο λυπηση, αλλα τελικα ειναι απο την συγκινηση.
Ειναι βαρια η περιπτωση μου γιατρε; :S
Δεν εχω προβλημα Τζιμακο με την πιεση, 8,5 η σηκωμενη, 4,5 η πεσμενη.
Είναι ωραίο πραγμα να είσαι ευσυγκίνητος κωλογερακο αλλά καλού κακού θα πρέπει να σου πάρουμε την πίεση
Δεν εχω προβλημα Τζιμακο με την πιεση, 8,5 η σηκωμενη, 4,5 η πεσμενη.