Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ακριβως...δεν θα έχει χρώμα για καιρο..
Ακριβως...δεν θα έχει χρώμα για καιρο..
Ειμαι λιγακι αντικοινωνικη και επισης οσο για το τζεντλεμαν...δεν ειναι τυχαιο οτι οι θεσσαλονικιες βλεπουν πορνχαμπ...
Καλη ανασταση Ελενα. Οσο για οτιδηποτε Καινουργιο,ειμαι πολυ γερος και με τρομαζει.Καλη Ανασταση σε ολη την υπεροχη παρεα αυτου του νηματος
Με μια επιπλεον ευχη, για ελευθερια και επιστροφη στην ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ κανονικοτητα συντομα....
Ολους τους τρομαζει .. Τες πα ... Ας μην γκριζαρουμε αλλο το νημα ;)Καλη ανασταση Ελενα. Οσο για οτιδηποτε Καινουργιο,ειμαι πολυ γερος και με τρομαζει.
τόξερα ότι κακώς με κοροϊδεύεις για τα χόμπυ μου :SΕιμαι λιγακι αντικοινωνικη και επισης οσο για το τζεντλεμαν...δεν ειναι τυχαιο οτι οι θεσσαλονικιες βλεπουν πορνχαμπ...
σαουλ με παρατησε ο γιακαμπουζια και ειμαι θλιμμενη :-(τόξερα ότι κακώς με κοροϊδεύεις για τα χόμπυ μου :S
στείλτου στο φειςμπουκ μνμ ''κάνε με αδδ είμαι μπλοκ''σαουλ με παρατησε ο γιακαμπουζια και ειμαι θλιμμενη :-(
του εστειλα ιασο κοκλα μαλλον δεν ηταν σωστο.. χαχαχαχχαχαχχστείλτου στο φειςμπουκ μνμ ''κάνε με αδδ είμαι μπλοκ''
οχι μπορει να μπερδευτει και να νομιζει οτι απευθυνεσαι στον ηθοποιό...του εστειλα ιασο κοκλα μαλλον δεν ηταν σωστο.. χαχαχαχχαχαχχ
Δεν προλαβες. δεν σ αγαπαει η πεθερα σου.μυριζει κοκορετσι....
:S :S :SΔεν προλαβες. δεν σ αγαπαει η πεθερα σου.
είναι παγίδα από την πολιτική προστασία θα δει ποιος θα βγει έξω να το ψάξειμυριζει κοκορετσι....
Το φαγαμε με τον Τζιμακο. Δεν ειχες πει οτι θα ερθεις.:S :S :S
παει?
σε λιγο θα μας κοψουν και τα βυζια σαουλ...να μου το θυμηθειςείναι παγίδα από την πολιτική προστασία θα δει ποιος θα βγει έξω να το ψάξει
μη τσιμπάς το σύστημα παρακολουθεί τρουμπ
Το φαγαμε με τον Τζιμακο. Δεν ειχες πει οτι θα ερθεις.
Το κωλο θα μας κοψουν......Στα σιγουρα. :Sσε λιγο θα μας κοψουν και τα βυζια σαουλ...να μου το θυμηθεις
Θα σου στειλει αυριο ο θειος σου μια τρακοσαρου, μαζι με την λαμπαδα, να πας στην αγορα να παρεις.
ελα ρε παππου!!!!
Θα σου στειλει αυριο ο θειος σου μια τρακοσαρου, μαζι με την λαμπαδα, να πας στην αγορα να παρεις.
θα πω κάτι πολύ βαθύ τώρα...σε λιγο θα μας κοψουν και τα βυζια σαουλ...να μου το θυμηθεις