erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τις βρισκει 7 επτα μαζι χωρις τοστ στο χεριΝα μην παραπονιέσαι μετά οτι δε βρίσκεις γκόμενα. :S
τις βρισκει 7 επτα μαζι χωρις τοστ στο χεριΝα μην παραπονιέσαι μετά οτι δε βρίσκεις γκόμενα. :S
τις βρισκει 7 επτα μαζι χωρις τοστ στο χερι
που τον θυμηθηκες ρε μπαροκΆρα δε θα μαλώσουν ποτέ με τον Αλεξ για γκόμενα.
Το τεστ αυτό είναι αμερικάνικο και στο τέλος δίνει την ημερομηνία που ο κάθε ένας μας θα σπάσει και δεν θα αντέξει την καραντίνα.
Πολλές από τις επιλογές που δίνει σε κάθε ερώτηση έχουν πλάκα και γι΄ αυτό είναι διασκεδαστικό τεστ.
Στο νηματοθέτη έδωσε ημερομηνία σπασίματος: 10 Μαίου.
Κάντε το:
είδα και σένα που τη γνώρισεςΕάν κάποτε σας δει, θα το ονειρεύεται μετά κάθε μέρα!
είδα και σένα που τη γνώρισες
Το τεστ αυτό είναι αμερικάνικο και στο τέλος δίνει την ημερομηνία που ο κάθε ένας μας θα σπάσει και δεν θα αντέξει την καραντίνα.
Πολλές από τις επιλογές που δίνει σε κάθε ερώτηση έχουν πλάκα και γι΄ αυτό είναι διασκεδαστικό τεστ.
Στο νηματοθέτη έδωσε ημερομηνία σπασίματος: 10 Μαίου.
Κάντε το:
Καλημέρα σας ζω ακόμα
ΥΓ έβγαλα έκζεμα στα χέρια από τα πολλά πλυσίματα και αντισηπτικά
δεν θέλω τυπε γιατί μετά θα ήθελε να με σερβίρει κάθε μέρα γυμνήΘα θέλατε να την δείτε όμως ...
Μπέσα!
... Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι και κυρίες..
εμένα μου έβγαλε 12 Μαΐου
σε έφαγα λάχανο
εμένα έβγαλε 14 Απριλίου θα το δείξω σε κανένα μπάτσο σήμερα άμα με σταματήσειΤο ξαναέκανα και τώρα μου λέει για 30 Απριλίου ...
Για να σας απογοητεύσω ...
Ακόμη και αν πλένεστε όλη μέρα και φοράτε μάσκα ή/και γάντια, και πάλι μπορεί να το κολλήσετε αν κάποιος φταρνιστεί ή βήξει πάνω σας.
Πως;
Από τα μάτια ...
Το ξαναέκανα και τώρα μου λέει για 30 Απριλίου ...
αυτό με τα μάτια που λέει ο Τσιόδρας δεν το έχω καταλάβει :S
Τι σχέση έχουν τα μάτια με την αναπνευστική οδό ? :S
Κυριακή 26 Απριλίου.