blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
μην σε παρασυρει και χαλασεις λεφτα....
Ωμίλησα με την κα. erinal, με κλήση δικής μου χρέωσης.
Καταξοδεύτηκα!
μην σε παρασυρει και χαλασεις λεφτα....
τοση ωρα????Ωμίλησα με την κα. erinal, με κλήση δικής μου χρέωσης.
Καταξοδεύτηκα!
το εστειλαααααααΩμίλησα με την κα. erinal, με κλήση δικής μου χρέωσης.
Καταξοδεύτηκα!
τι εστειλες?οτι και αν εστειλες ελπιζω να μην χρεωνεται ο θειος...το εστειλααααααα
τον λογαριασμο μου εστειλα να μου βαλει ενα βοηθημα γιατι ειμαι ανεργητι εστειλες?οτι και αν εστειλες ελπιζω να μην χρεωνεται ο θειος...
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαατον λογαριασμο μου εστειλα να μου βαλει ενα βοηθημα γιατι ειμαι ανεργη
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαα
μην γελας θα μου δωκει πολλα λεφτα με λυπηθηκεαααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαα
γραψε μου τα ακινητα και μετα μπουμπουνατα ολα θειεΜελετώ, παιδί μου, τώρα!
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχμην γελας θα μου δωκει πολλα λεφτα με λυπηθηκε
το εστειλααααααα
το εταξα να του σερβιρω γυμνη τσουρεκιααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχ
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχ
το εταξα να του σερβιρω γυμνη τσουρεκι
ο μπραμπ απορησε χτες μπλι δεν πιστευε οτι εγω ετσι σερβιρω επεσε απο τα συννεφα
θα σε κανει περιπεσουσα γυνη....φευτο εταξα να του σερβιρω γυμνη τσουρεκι
ο μπραμπ απορησε χτες μπλι δεν πιστευε οτι εγω ετσι σερβιρω επεσε απο τα συννεφα
ο μπλι μου ειναι θησαυροςθα σε κανει περιπεσουσα γυνη....φευ
ο σαουλ επισης πινει καθε βραδυ ενα μπουκαλι ρουμι. στα λεω γιατι ειναι το νημα των καταδοσεων και πρεπει καποια πραγματα να ειπωθουνΕάν κάποτε σας δει, θα το ονειρεύεται μετά κάθε μέρα!