sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Και ενιοτε δεν θελουμε αυτο που εχουμε. Φευ.
Και ενιοτε δεν θελουμε αυτο που εχουμε. Φευ.
Διάγγελμα Μητσοτάκη στις 7:30 το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας....
Κακώς τον στρατηγό μας, χαθήκατε
θα φαω παγκολινοθα απαγορεύσουν το κοκορέτσι θείο...
Καταλαβαίνω,εγώ διάγω τέτοια περίοδο 300 μέρες το χρόνο, τρισφεύ :SΚαλησπέρα φίλτατε. Διάγω μια περίοδο περισυλλογής και πνευματικής αποκάθαρσης, καθώς στην ηλικία που
βρίσκομαι όλα είναι πιθανά και πρέπει να είμαι έτοιμος δια παν ενδεχόμενον. Φεύ!
Θείοι έτσι πως πάμε θα απαγορευτεί και η αναπνοή οσονουπω :Sθα απαγορεύσουν το κοκορέτσι θείο...
Θείοι έτσι πως πάμε θα απαγορευτεί και η αναπνοή οσονουπω :S
θα φαω παγκολινο
Δεν ξερω αν θα μπορεσουμε εμεις τα γεροντια να προσαρμοστουμε στην μετα κορονοιο εποχη. :SΘείοι έτσι πως πάμε θα απαγορευτεί και η αναπνοή οσονουπω :S
Με φτερα νυχτεριδας.θείο πως το φτιάχνεις?
Στο διάγγελμα σήμερα θα μας πει πως είναι το σωστό ψήσιμο του οβελία για φέτος το Πάσχα.
όπου να' ναι έρχεται και αυτό...
πραγματικά ..Δεν ξερω αν θα μπορεσουμε εμεις τα γεροντια να προσαρμοστουμε στην μετα κορονοιο εποχη. :S
γιατι?Δεν ξερω αν θα μπορεσουμε εμεις τα γεροντια να προσαρμοστουμε στην μετα κορονοιο εποχη. :S
Καλησπέρα.
Μήπως είδατε την κα. erinal;;;
Με φτερα νυχτεριδας.
φουλη μου
Θα σε σερβιρουν στο μπαρ τη μπυρα με το κονταρι που βγαζεις σελφι. Θα φιλας τα κοριτσια πανω απο την μασκα. θα βαζεις αντισυπτικο στο πουλι σου πριν φορεσεις την καποτα. Και αλλα πολλα.γιατι?
Τελικά δεν μας ψεκάζουν,δεν είναι βαλτός ο ιός,δεν θα γίνει παγκόσμια οικονομική κρίση.
και μετά έχεις σίγουρους 4-5 κορωνοιούς...
πέρα από την πλάκα, διάβαζα πριν 2-3 μέρες ότι υπάρχουν ακόμη πολλοί κορωνοιοί που προέρχονται από νυχτερίδες και θα πρέπει να αναγνωρισθούν και να μελετηθούν, αν θυμάμαι καλά έλεγε για χιλιάδες...
και στο Contagion, από νυχτερίδα ξεκίνησε!
και μετά έχεις σίγουρους 4-5 κορωνοιούς...
πέρα από την πλάκα, διάβαζα πριν 2-3 μέρες ότι υπάρχουν ακόμη πολλοί κορωνοιοί που προέρχονται από νυχτερίδες και θα πρέπει να αναγνωρισθούν και να μελετηθούν, αν θυμάμαι καλά έλεγε για χιλιάδες...
και στο Contagion, από νυχτερίδα ξεκίνησε!