brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.727
- Πόντοι
- 2.606
τις εντυπώσειςΚέρδισες?
τις εντυπώσειςΚέρδισες?
τυπε μια χρυσή οδοντοστοιχία την προσγειωσα στον Ριχάρδο για να παίξω κουμαρι φέτος την πρωτοχρονιά
τυπε αν είχα μυαλό και την είχα τώρα όμως θα έπαιρνα μια δωδεκάδα κωλοχαρτα αντί να πλένω το κωλο μου στο μπιντε όλη την ώραΔεν πειράζει τυπε... στην πήρε σαν κόσμημα
ετσι κι αλλιως ολοι θα πεθανουμετην δικη μου καρδιά δεν θα βρεις πουθενά
θα πεθανουμε απο κοροναιο και θα σκεφτεται πως με πετσοκοψε ετσιτωρα την ισοπεδωσες τη γκομενα
τυπε αν είχα μυαλό και την είχα τώρα όμως θα έπαιρνα μια δωδεκάδα κωλοχαρτα αντί να πλένω το κωλο μου στο μπιντε όλη την ώρα
ετσι κι αλλιως ολοι θα πεθανουμε
δεν με απασχολει απλα νομιζουμε οτι θα ζησουμε για παντα και φερομαστε σαν καθαρματα η σαν ηλιθιοιΔυστυχώς η ευτυχώς θα έλεγα καλύτερα
δεν με απασχολει απλα νομιζουμε οτι θα ζησουμε για παντα και φερομαστε σαν καθαρματα η σαν ηλιθιοι
επειδή δεν θα ζήσουμε για πάντα έλα να μου πάρεις μια πίπα δίχως αύριοδεν με απασχολει απλα νομιζουμε οτι θα ζησουμε για παντα και φερομαστε σαν καθαρματα η σαν ηλιθιοι
επειδή δεν θα ζήσουμε για πάντα έλα να μου πάρεις μια πίπα δίχως αύριο
Τζιμακο, Σκορπιος εισαι;«ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ανησυχίες σου σε σχέση με την ασφάλεια τόσο τη συναισθηματική, όσο και την επαγγελματική και οικονομική εντείνονται με την κατάσταση την οποία επικρατεί γύρω σου. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου, τις προσπάθειες που έχεις καταβάλει και θα διαπιστώσεις πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα τελικά. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 φροντίζει για σένα και φέρνει λύσεις στα όσα σε προβληματίζουν, κυρίως σε μαθαίνει τι θα πει αποταμίευση -ένας τομέας που σε απασχολεί ιδιαίτερα. Η Πανσέληνος στις 8/4 στον άξονα Κριού – Ζυγού σε καλεί να είσαι προσεκτικός με τις πληροφορίες τις οποίες λαμβάνεις, καθώς και το να κρύψεις καλά αυτά που δεν θέλεις να διαρρεύσουν, αν φυσικά υπάρχουν. Από τις 19/4 ο Ήλιος από το ζώδιο πλέον του Ταύρου, φέρνει αλλαγές στα εργασιακά και πιθανά νέες προτάσεις ή και αλλαγές που σε κάνουν να νιώθεις πιο ασφαλής. Προτίμησε να δεσμευτείς προς τα τέλη του μήνα, που ο Ερμής κάνει επίσης την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου για καλύτερα αποτελέσματα. Έντονα συναισθήματα φέρνει ο μήνας στην ερωτική σου ζωή. Χρειάζεται σωστή και δίκαιη συμπεριφορά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, μιας και μπορεί να σε οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές. Ζήλιες, πάθος και κτητικότητα μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που τελικά θα ήθελες και έχεις ανάγκη. Εσύ που είσαι μόνος, η είσοδος του Ήλιου στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, δεν αποκλείεται να φέρει ένα νέο συναρπαστικό έρωτα στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις.»
Hello Coronavirus period
ο θειος θα μας παει μπουζουκια με 2 πουτανες στον καθε ενα μας μολις τελειωσει η ιστορια
Λάθος δουλειά κανεις... >
Έπρεπε να ήσουν υπουργός οικονομικών
Άτιμη κοινωνία
Εμένα πάλι γκριζαραν όλα μαζί και φαίνομαι μεγαλύτερος απ’οτι είμαι :'(
Τα κωλγκερλια με κάνουν για 55αρη >