κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.868
- Πόντοι
- 19.795
Tι λεει;
κωλογερακιιιιιιιιιιι ολα καλα εσυTι λεει;
α ωραιαα κουμπαριον. τι συμβαινει αυτες τι ςμερες εγω ανακατευω τα χαρτια.. γυρναω τις αναποδα τον κοσμο.. παιζω ζαρια τη ζωη . εσεις; καθεστε;
αυτη ειναι τεκιλα. σε παρακαλω συγκεντρωσου. το ξερω ειναι δυσκολο μιας και ο θορυβος απο τα γουφερ σε εχει συνθλιψει τα αυτια αλλα προσπαθησεεγω συνηθως πινω αυτη τη μαργαριτα που δεν εχει ουτε ζαχαρη ουτε χρωμα ειναι σκετη η τεκιλα
Αναπνεω, αλλα δεν ζω. :Sκωλογερακιιιιιιιιιιι ολα καλα εσυ
ποδηλατο και εξω;Εδώ και λίγες ώρες ρίχνω κατάρες σε αυτούς που μου έκλεψαν το μεσημέρι το ποδήλατο.
Κατά τα άλλα καλά και ήρεμα. Λίγο διάβασμα, λίγες ταινίες, λίγο περπάτημα κοκ...
γιατι;Αναπνεω, αλλα δεν ζω. :S
ποδηλατο και εξω;
μπηκαν στο σπιτι;Όχι, στο σπίτι.
τα μεξικανικα εχουν αυτον τον πρασινο διαολο που καιει. μονο με φροζεν μαργαριτες τροφωνται μη σου πω και με φροζεν γιογκουρτ για τα εγκαυματα μετααυτη ειναι τεκιλα. σε παρακαλω συγκεντρωσου. το ξερω ειναι δυσκολο μιας και ο θορυβος απο τα γουφερ σε εχει συνθλιψει τα αυτια αλλα προσπαθησε
τους ευχήθηκες να το καβαλήσουν χωρίς σέλα σε κατηφόρα με σαμαράκια?Εδώ και λίγες ώρες ρίχνω κατάρες σε αυτούς που μου έκλεψαν το μεσημέρι το ποδήλατο.
Κατά τα άλλα καλά και ήρεμα. Λίγο διάβασμα, λίγες ταινίες, λίγο περπάτημα κοκ...
εγω σαουλ αυτο το διαολο τον αγαπωτα μεξικανικα εχουν αυτον τον πρασινο διαολο που καιει. μονο με φροζεν μαργαριτες τροφωνται μη σου πω και με φροζεν γιογκουρτ για τα εγκαυματα μετα
μπηκαν στο σπιτι;
εγώ είμαι δροσερός τύποςεγω σαουλ αυτο το διαολο τον αγαπω
Ασχημο μουντ τις τελευταιες ημερες. Κλιμακτηριος λογω ηλικιας (καθυστερημενη). Πρωτη φορα στη ζωη μου μετα απο 48 χρονια που δεν κανω τιποτα, ενω δεν ειμαι αρρωστος.γιατι;
τους ευχήθηκες να το καβαλήσουν χωρίς σέλα σε κατηφόρα με σαμαράκια?
ε ρε γμτ κριμα .Κάτω στην σκάλα, πως έγινε ιδεα δεν έχω.
όχι αλλά μπορεί να το ευχαριστηθείςΌχι, λες να πιάσει?
παναθεμασε..εγώ είμαι δροσερός τύπος
το πολύ κάνα ταμπάσκο