Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.632
- Πόντοι
- 2.606
λετετ να παρω καμια σκυλα γκομενοπαγιδα απο σκυλαδικο;
Ο Πιλάτοθ εγκρίνει?
λετετ να παρω καμια σκυλα γκομενοπαγιδα απο σκυλαδικο;
για να σε βγαζει βολτα :Sλετετ να παρω καμια σκυλα γκομενοπαγιδα απο σκυλαδικο;
εμενα ουτε ο σκυλος δεν θελει μια αελπιδα ειχα στο τρουμπ αλλα δεν του αρεσουν ο χοντρεςεχω προσπαθησει να ριξω και εγω γκομενες με το σκυλο αλλα ολες μου ειπα οτι
προτιμανε να πανε με το σκυλο παρα με μενα :'(
18 γκομενες εχεις; και μετα λετε γι εμενα;;18 μηνύματα στελνω την ημέρα για βόλτα σκύλου
εσενα σε θελω για το μυαλο σου...εμενα ουτε ο σκυλος δεν θελει μια αελπιδα ειχα στο τρουμπ αλλα δεν του αρεσουν ο χοντρες
την εσπασαΒάλτε σκαι να γελάσετε
αααααααααα εδεσες ..αχαχαχαχαχχαεσενα σε θελω για το μυαλο σου...
εσυ ποιος παπαρας εισαιγια να σε βγαζει βολτα :S
λες να ψαξω και εγω μια γκομενα ματσο;εγω τις γκομενες τις θελω μονο για τα λεφτα τους
επισης σε θελω για την ευγενεια και την φιλοξενεια σουεσυ ποιος παπαρας εισαι
αυτο ειναι ενα δυνατο μου χαρτι ειναι η αληθειαεπισης σε θελω για την ευγενεια και την φιλοξενεια σου
Στα σκυλαδικα μονο σκυλουδες θα βρεις. Οχι σκυλες.λετετ να παρω καμια σκυλα γκομενοπαγιδα απο σκυλαδικο;
και τι να παρω ενα ντοπερμαν σαν τον μπραμπ και να βγαινω;Στα σκυλαδικα μονο σκυλουδες θα βρεις. Οχι σκυλες.
ο μπραμπ δεν με θελει βγαινει με 18 σκυλια και εγω εφαγα τα καλυτερα μου χρονια να στον περιμενω . ιναφ ιζ ιναφκαι τι να παρω ενα ντοπερμαν σαν τον μπραμπ και να βγαινω;
[/quoteToσα χρονια σε ψηνουμε να παρεις τον Μπραμπ. Ενα σε δυο.
Toσα χρονια σε ψηνουμε να παρεις τον Μπραμπ. Δυο σε ενα.και τι να παρω ενα ντοπερμαν σαν τον μπραμπ και να βγαινω;