blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.333
- Πόντοι
- 26.316
Δεν είσθε στον πάτο του νήματός μας. Είσθε στου ποδολάγνου ...
Αποδεχθείτε το και ίσως αισθανθείτε καλύτερα!
Απολύθηκα από τον στρατό Μεγάλο Σάββατο. Μετά από μία δύσκολη θητεία.
Μεγάλη Παρασκευή [μετά τον Επιτάφιο] και μερικές ώρες πριν πάρω το απολύτήριό μου, πήγαμε ένα φίλο μου σε ένα μπαρ κοντά στο Λευκό Πύργο. Νομίζω ότι υπάρχει ακόμη. Λεγόταν Flu. Στην αρχή παίρναμε ποτά. Μετά ένα μπουκάλι ουίσκι. Μείναμε εκεί όλη τη νύχτα. Ήπιαμε πάρα πολύ. Αλλά για κάποιο αδιευκρίνιστο [έως σήμερα] λόγο δεν μεθύσαμε.
Η σερβιτόρα [φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής στην Θεσσαλονίκη με καταγωγή από Πελοπόννησο] είχε μείνει έκπληκτη. Ήταν μία πολύ όμορφη κοπέλα για την εποχή εκείνη [π.Χ.].
Το πρωί πήγα και πήρα το απολυτήριό μου. Γύρισα σπίτι και κοιμήθηκα.
Το βράδυ Μεγάλου Σαββάτου ξαναπήγα στο ίδιο μπαρ. Μόνος αυτήν την φορά.
Χαράματα Κυριακής του Πάσχα ήμουν στα πάρκα του Λευκού Πύργου με την σερβιτόρα.
Εκεί θέλω να ξαναπάω, παιδί μου.
Ένα έχω να σας πω. Έχω κάνει ένα σπίτι λαμπίκο, δεν έχω άπλυτα (για πρώτη φορά) και δεν έχω λάτζα ούτε κουταλάκι του γλυκού. Το τελευταίο και αν είναι πρώτη για πρώτη φορά! :S
Τι σου κάνει η καραντίνα, ε;
Ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω κυριε
Στην ζωή δεν μπορούμε να έχουμε ότι επιθυμούμε κύριε. Και το λέω με πλήρη επίγνωση και πόνο καρδιάς. Φευ.Απολύθηκα από τον στρατό Μεγάλο Σάββατο. Μετά από μία δύσκολη θητεία.
Μεγάλη Παρασκευή [μετά τον Επιτάφιο] και μερικές ώρες πριν πάρω το απολύτήριό μου, πήγαμε ένα φίλο μου σε ένα μπαρ κοντά στο Λευκό Πύργο. Νομίζω ότι υπάρχει ακόμη. Λεγόταν Flu. Στην αρχή παίρναμε ποτά. Μετά ένα μπουκάλι ουίσκι. Μείναμε εκεί όλη τη νύχτα. Ήπιαμε πάρα πολύ. Αλλά για κάποιο αδιευκρίνιστο [έως σήμερα] λόγο δεν μεθύσαμε.
Η σερβιτόρα [φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής στην Θεσσαλονίκη με καταγωγή από Πελοπόννησο] είχε μείνει έκπληκτη. Ήταν μία πολύ όμορφη κοπέλα για την εποχή εκείνη [π.Χ.].
Το πρωί πήγα και πήρα το απολυτήριό μου. Γύρισα σπίτι και κοιμήθηκα.
Το βράδυ Μεγάλου Σαββάτου ξαναπήγα στο ίδιο μπαρ. Μόνος αυτήν την φορά.
Χαράματα Κυριακής του Πάσχα ήμουν στα πάρκα του Λευκού Πύργου με την σερβιτόρα.
Εκεί θέλω να ξαναπάω, παιδί μου.
Στην ζωή δεν μπορούμε να έχουμε ότι επιθυμούμε κύριε. Και το λέω με πλήρη επίγνωση και πόνο καρδιάς. Φευ.
Σιγά μην είμαι και η Ερη με τους 17 γκόμενους.Σοφόν το σαφές!
Πλην όμως <ουκ εν τω πολλώ το ευ>. Και εσείς θέλετε 17 θήλεα αποκλειστικά δια τον εαυτόν σας και 156 ακόμη περιστασιακές ...
Σιγά μην είμαι και η Ερη με τους 17 γκόμενους.
Ψήφισα. Αν και κανονικα θα έπρεπε την πρώτη.[size=20pt]Πλησιάζουν τα γενέθλια του νήματος![/size]
[size=30pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ![/size]
Ψήφισα. Αν και κανονικα θα έπρεπε την πρώτη.
ψηφησα το 2....
ετσι τα εχω υπολογισει και εγω
θειε ξερεις αν μπορω αντι για μπέικιν πάουντερ να χρησιμοποιησω κορν φλαουερ?
θειε ξερεις αν μπορω αντι για μπέικιν πάουντερ να χρησιμοποιησω κορν φλαουερ?