Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
α δεν μου αρεσει καθολου να εισαι καλα παντως
Τούτος σου λέει τίποτα
α δεν μου αρεσει καθολου να εισαι καλα παντως
λέει για μια που έχει κάνει 3 γάμους και έχει μια κόρη ανεπροκοπηδ
πατα τυχαια σε μια προταση κ πες μας τι λεει
καλό μιλφάκι τύπε?λέει για μια που έχει κάνει 3 γάμους και έχει μια κόρη ανεπροκοπη
σαν τα σαψαλα που ποσταρειι χασοδικης τυπεκαλό μιλφάκι τύπε?
ναι αλλα ειναι ματσωμενη?σαν τα σαψαλα που ποσταρειι χασοδικης τυπε
όχι τυπε οι γάμοι γίνονταν για να λιγδωσει το εντερακιναι αλλα ειναι ματσωμενη?
και φτωχή και φλόμπα?όχι τυπε οι γάμοι γίνονταν για να λιγδωσει το εντερακι
Εξαιρετικός ο κύριος κωλόγερος, φαίνεται από τα ποιήματα που γράφειΈρχεται και ο κωλογερος από την πιάτσα και μας δίνειι κουράγιο.
Να είναι πάντα καλά , σπάνιος άνθρωπος.
Σου κανα την καρδια περιβολι.Έρχεται και ο κωλογερος από την πιάτσα και μας δίνειι κουράγιο.
Να είναι πάντα καλά , σπάνιος άνθρωπος.
εγω περναω καθε μερα εξω απο το μπαρακι και πλανταζω στο κλαμα...Είμαι περίεργος να δω όταν λήξει ο συναγερμός πότε θα ξαναγίνουν ανοιχτές συναυλίες και πως...
Καλά τα μπουζούκια δεν το συζητάω, από την μία το τσιγάρο από την άλλη ο φόβος του ιού... κλάφτα...
τουλάχιστον έρχεται καλοκαίρι γιατί σε κλειστά μαγαζιά προβλέπω να ξανα μπαίνει κόσμος σε κάνα χρόνο.Είμαι περίεργος να δω όταν λήξει ο συναγερμός πότε θα ξαναγίνουν ανοιχτές συναυλίες και πως...
Καλά τα μπουζούκια δεν το συζητάω, από την μία το τσιγάρο από την άλλη ο φόβος του ιού... κλάφτα...
εγω περναω καθε μερα εξω απο το μπαρακι και πλανταζω στο κλαμα...
τουλάχιστον έρχεται καλοκαίρι γιατί σε κλειστά μαγαζιά προβλέπω να ξανα μπαίνει κόσμος σε κάνα χρόνο.
επίσης θα γίνουν ανάρπαστες οι παρέες που το σκάνε στις πλατείες :S
Αγαπητε κυριε, δεν βλεπω τετοιου ειδους τσοντες, διοτι δεν αφηνουν την φαντασια να λειτουργησει. Και ξερετε οτι η ελλειψη εγκεφαλικης λειτουργιας στην ηλικια μας στο θεμα του σεξ, ειναι αποτρεπτικη. Ειμαι παιδι της εποχης που περιμεναμε ο αερας να σηκωσει λιγο την φουστα της δασκαλας μας στο διαλημμα, για να παμε σπιτι μας και να τον παιξουμε.
Λατρεμένοι μου κύριοι νομίζω ότι έχω κάποιο δίκιο..
Βοηθάτε λίγο κ εσείς.