Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
αμε...να σε αποφευγει επειδη σου χρωσταει λεφταΠιο σκυθρωπα απο το να βλεπεις ανθρωπο να ερχεται απεναντι σου και να αποφευγετε ο ενας τον αλλο γινεται;
αμε...να σε αποφευγει επειδη σου χρωσταει λεφταΠιο σκυθρωπα απο το να βλεπεις ανθρωπο να ερχεται απεναντι σου και να αποφευγετε ο ενας τον αλλο γινεται;
τι να σου πω εμενα κανεις δεν με αποφευγει ουτε στο δρομο ουτε στο σουπερ αν και εγω θα το ηθελα αρκετα και λες και το κανουν επιτηδες και μαλιστα αναρωτιεμαι γιατι ειναι τοσο αναισθητος ο κοσμος και δεν προσεχει. που ζεις;Πιο σκυθρωπα απο το να βλεπεις ανθρωπο να ερχεται απεναντι σου και να αποφευγετε ο ενας τον αλλο γινεται;
Το ξερω ρε συ Ερη, ειναι πολλοι με αγνοια κινδυνου, δεν υπολογιζουν τιποτα, δεν φορανε μασκα η, ενα μαντηλι μπροστα στο προσωπο τους και ειναι στην κοσμαρα τους. Σε μεγαλα σουπερ μαρκετ ομως δεν παω, παω σε μικρα πια, Κρητικο, Μασουτη κλπ.τι να σου πω εμενα κανεις δεν με αποφευγει ουτε στο δρομο ουτε στο σουπερ αν και εγω θα το ηθελα αρκετα και λες και το κανουν επιτηδες και μαλιστα αναρωτιεμαι γιατι ειναι τοσο αναισθητος ο κοσμος και δεν προσεχει. που ζεις;
εγω δεν τα βλεπω σκυθρωπα ειικα αν εχει ηλιο τα βλεπω θαυμασια γιαυτο μου κανει εντυπωση αυτο που λεςΤο ξερω ρε συ Ερη, ειναι πολλοι με αγνοια κινδυνου, δεν υπολογιζουν τιποτα, δεν φορανε μασκα η, ενα μαντηλι μπροστα στο προσωπο τους και ειναι στην κοσμαρα τους. Σε μεγαλα σουπερ μαρκετ ομως δεν παω, παω σε μικρα πια, Κρητικο, Μασουτη κλπ.
Δεν ειμαι και στα καλυτερα μου σημερα, καμμια φορα πρεπει να αντιμετωπισεις ανθρωπους, που τους νομιζες δικους σου, με πολυ διαφορετικη φιλοσοφια απο την δικη σου, που προσπαθουν να σου δημιουργησουν προβληματα, εχοντας σαν ιδεωδες τους το υλικο συμφερον. Και καθεσαι και αναρωτιεσαι, αξιζει τον κοπο να πεσω και εγω σε αυτο το επιπεδο και να χαλιεμαι για υλικα αγαθα και μαλακιες συμφεροντα;εγω δεν τα βλεπω σκυθρωπα ειικα αν εχει ηλιο τα βλεπω θαυμασια γιαυτο μου κανει εντυπωση αυτο που λες
εγω και καουμποικα να δω παλι πραγματα μου θυμιζουν....μην μασαςΤι ρομαντικό να δω ρε?
Άσε δεν είναι για μένα τα ρομαντικά, μου θυμίζουν πράγματα.
μετα απο κανα μηνα εφυγε απο την πρωτη σελιδα το νημα του ιου....
λυθηκε το θεμα στο μπου
Κορωνοιός έκτακτη είδηση: ο Σακης Ρουβάς πήγε στο κοτέτσι του να πάρει τα φρέσκα αυγα και είδε την γάτα του να έχει γεννήσει...
κουιζ θειο να περναει η ωραΕπιτέλους!
Τώρα θα πάρω αυτό το οικοπεδάκι που ήθελα δίπλα στον Βόσπορο...
κουιζ θειο να περναει η ωρα
μετα απο κανα μηνα εφυγε απο την πρωτη σελιδα το νημα του ιου....
λυθηκε το θεμα στο μπου
Θείο αυτό έλειπε να μην το έλυναν οι εξειδικευμένοι επιστήμονες του μπου... :S :S
Τύφλα να έχουν αυτοί της Θ7!