Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
εκανα εγω ρε παππου αλλα παλι θα με λεει φιδι και δεν θα υποστηριξετε![]()
![]()
![]()
Στηριζω πακέτο μπλιζαραι

εκανα εγω ρε παππου αλλα παλι θα με λεει φιδι και δεν θα υποστηριξετε![]()
![]()
![]()
και επισης παρατηρησα την εκπληξη της κοπελας πριν το χαστουκι....Γαματο βιντεάκι... όμως ο αραπης όταν απλώνει το χέρι του πάει να πιασει και πιάνει πιθανόν το αριστερό κωλομερι ενώ όταν αλλάζει πλάνο της πιάνει το δεξί κωλομερι :S :S :S
![]()
Καλα, μολις 4 μερες καραντινας και εσυ βλεπεις το χερι του αραπη; Τζιμακο, φιλε μου καλε, σε χανουμε. :SΓαματο βιντεάκι... όμως ο αραπης όταν απλώνει το χέρι του πάει να πιασει και πιάνει πιθανόν το αριστερό κωλομερι ενώ όταν αλλάζει πλάνο της πιάνει το δεξί κωλομερι :S :S :S
![]()
και επισης παρατηρησα την εκπληξη της κοπελας πριν το χαστουκι....
τι μας κρυβουν θειο?
ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ?????
Καλα, μολις 4 μερες καραντινας και εσυ βλεπεις το χερι του αραπη; Τζιμακο, φιλε μου καλε, σε χανουμε. :S
Ολοι εκτος απο το θειο. :Sκαι επισης παρατηρησα την εκπληξη της κοπελας πριν το χαστουκι....
τι μας κρυβουν θειο?
ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ?????
Θαχουμε λες, κρουσμα στο νησι; :SΟχι βέβαια το κωλαρακι με απορρόφησε τόσο πολύ που συνηδειτοποιησα ότι το πιάσιμο ήταν σε διαφορετικό σημείο![]()
![]()
Αντέχουν τα «παλικαρια» κωλογερακο ;)
Σήμερα έφυγε ένα C130 το απόγευμα![]()
Θαχουμε λες, κρουσμα στο νησι; :S
Να ευχηθουμε και να ελπισουμε οτι δεν θα ειναι κοροναιος, και περαστικα του, του ανθρωπου.Αν δεν ήταν κάποιο άλλο επείγον περιστατικό υγείας τότε πολύ πιθανό...
Αύριο θα μάθουμε κάτι πιστεύω
Να ευχηθουμε και να ελπισουμε οτι δεν θα ειναι κοροναιος, και περαστικα του, του ανθρωπου.
ερη ερη ερη μου κανες χουνερι
καλη νυχτα. Και φρονιμα.Παιδγια νύσταξα![]()
Καλό ξημέρωμα και να προσέχετε![]()
![]()
![]()
Ερη, Ερη,ερη ερη ερη μου κανες χουνερι![]()
γεια σου τομαερη ερη ερη μου κανες χουνερι![]()