sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.038
- Πόντοι
- 16.596
Συμφωνω απολυτως. Γι αυτο εκανα λαικ στο ποσταρισμα σου.![]()

Να δεις που θα σφαχτουμε για τα λαικς οσονούπω :S
Συμφωνω απολυτως. Γι αυτο εκανα λαικ στο ποσταρισμα σου.![]()
ΑκριβώςΝομιζω οτι ειναι ενα νημα που δεν χρειαζεται λαικς. Ειμαστε εδω γιατι γουσταρουμε.
Εγω θα κανω λαικ μονο σε οσα ποσταρισματα ειναι εναντιον του γεροτραγου, του νηματοθετη μας.Ακριβώς
Όχι τίποτα άλλο αλλά μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις,δεν θέλει και πολύ![]()
Σε όλα δηλαδή...Εγω θα κανω λαικ μονο σε οσα ποσταρισματα ειναι εναντιον του γεροτραγου, του νηματοθετη μας.![]()
Σε όλα δηλαδή...![]()
![]()
Θα γίνει της λάικ(ής)
Ολοι στου ποδολαγνου.Θα γίνει της λάικ(ής)![]()
Έχει εκεί λάικ;Ολοι στου ποδολαγνου.![]()
Δεν μασάω....θα τους κοπανησω με την μαγκουρα μου....Μου ήρθε ένα περίεργο μήνυμα στο κινητό :S
Νου σας γερόντια
κάποιοι προσποιούμενοι Δημοτικούς υπαλλήλους που μοιράζουν μάσκες και αντισηπτικά, ανεβαίνουν στα σπίτια και ληστεύουν ηλικιωμένους. Θα το επεκτείνουν και σε άλλες γειτονιές. ΠΡΟΣΟΧΗ Διαδώστε!
![]()
![]()
Να δεις που θα σφαχτουμε για τα λαικς οσονούπω :S
Ο σφαγμένος τη σφαγή δε τη φοβάταιΕίχαμε σφαχτεί και παλαιοτερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νομιζω οτι ειναι ενα νημα που δεν χρειαζεται λαικς. Ειμαστε εδω γιατι γουσταρουμε.
Ολοι στου ποδολαγνου.![]()
Αορατες δυναμεις (και ο Τρουμπακης) θα κανουν λαικ στα ληγμενα του μπλε.Είχαμε σφαχτεί και παλαιοτερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να του πούμε να μας μπανάρει όλους μπας κι ησυχάσει η κοινωνίαΝα πούμε του Αντισθένη να βάλει μόνο dislike button για τα σαπια του πορνοθετη μας![]()
![]()
![]()
Αορατες δυναμεις (και ο Τρουμπακης) θα κανουν λαικ στα ληγμενα του μπλε.![]()
Διαβάζω ότι και οι άλλοι παππούληδες διάκεινται αρνητικά στο θέμα που προέκυψε ξάφνου με τα λαικ.
Δεν θέλω λαικ και ξελαικ για να κουβεντιάζω αστειεύομαι συζητώ με τους φίλους μου.
Ας το δούνε το θέμα και τα άλλα παιδιά και προτίθεμαι να στείλω πμ στον Αντισθένη να το αφαιρέσει.
Υγ.Παρακαλώ πολύ δεν θέλω ΛΑΙΚ κανένα.
Σας ευχαριστώ.