NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
ξοδεψα ολα τα λεφτα σε μακαρονια και δεν πηρα φυστικι :S :S :Sάσε ρε τα σιρόπια και ριχτης ένα φυστίκι
τι κανετε;εισαι σταγονα δροσιας στην καραντινα του κορωνοιου...
σε μέλια τα ξοδεψεςξοδεψα ολα τα λεφτα σε μακαρονια και δεν πηρα φυστικι :S :S :S
γεια σου νικολακιάσε ρε τα σιρόπια και ριχτης ένα φυστίκι
γιατι πληθυντικος? τι ειμαι? ευπαθης ομαδα?τι κανετε;
μιλας στον εαυτο σου; ωραια κατάσταση. ναι θα τα κονομησουμε ..οι ταξιτζήδες δεν θα πάρουμε τίποτα οι δικηγόροι θα τα κονομησετε
μελια ο τζιμσε μέλια τα ξοδεψες
Καλησπέρα/καληνύχταοι ταξιτζήδες δεν θα πάρουμε τίποτα οι δικηγόροι θα τα κονομησετε
πρέπει να είμαι ο μόνος που δουλεύει για να πληρωθούν όλοι οι υπόλοιποι εκτός από μέναγεια σου νικολακι
αν καπνιζεις παιζει να εισαι..γιατι πληθυντικος? τι ειμαι? ευπαθης ομαδα?
εγω θα κανω 10 εγκληματα για να στηριβω τον κλαδο σαςμιλας στον εαυτο σου; ωραια κατάσταση. ναι θα τα κονομησουμε ..
δεν προλαβαίνω ούτε αυτά να πωΚαλησπέρα/καληνύχτα
αυτοκαταδόθηκα στο νηματοθέτη :-δεν προλαβαίνω ούτε αυτά να πω
αυτο ειναι περίεργο. να το προσέξειςπρέπει να είμαι ο μόνος που δουλεύει για να πληρωθούν όλοι οι υπόλοιποι εκτός από μένα
όχι είμαστε πολλοίπρέπει να είμαι ο μόνος που δουλεύει για να πληρωθούν όλοι οι υπόλοιποι εκτός από μένα
εχω καβατζα 10 πακετα και μολις γινουν 9 με πιανει πανικοςαν καπνιζεις παιζει να εισαι..
είπες τα κατορθώματα του περασμένο Σαββατοκύριακου;αυτοκαταδόθηκα στο νηματοθέτη :-
γεια σου καβλαόχι είμαστε πολλοί