Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.114
- Πόντοι
- 2.606
Είπαμε σαπούνι αλλά όχι κι έτσι.
Θα πρότεινα κάτι σε στυλ True Detective.
Κάθε κύκλος με 8 επεισόδια που κλείνει την ιστορία. Και κάθε κύκλος εχει άλλους ηθοποιούς.
Είπαμε σαπούνι αλλά όχι κι έτσι.
Θα πρότεινα κάτι σε στυλ True Detective.
Κάθε κύκλος με 8 επεισόδια που κλείνει την ιστορία. Και κάθε κύκλος εχει άλλους ηθοποιούς.
πλανταξαΟ κ. troubakhs μου είδε χθες το <Εκείνο το καλοκαίρι>.
καλα αυτος οταν τελειωσει το "τα κεφαλια μεσα" τον βλεπω μοντερειτορ στου ποδολαγνου..Ο κ. troubakhs μου είδε χθες το <Εκείνο το καλοκαίρι>.
Έχει ολοκληρωθεί η σειρά και οι 6 season ή έχει κι άλλη;Line of Duty ...
:S :S :Sκαλα αυτος οταν τελειωσει το "τα κεφαλια μεσα" τον βλεπω μοντερειτορ στου ποδολαγνου..
Να ήτανε οι Άγριες Μέλισσες καμιά Αγγλική παραγωγή, τι έφτιαξε ο πούστης θα λέγατε. Αλλά είναι Ελληνική...Αυτό να του προτείνετε. Ταιριάζει μετά τις Άγριες Μέλισσες ...
![]()
Έχει ολοκληρωθεί η σειρά και οι 6 season ή έχει κι άλλη;
καλα αυτος οταν τελειωσει το "τα κεφαλια μεσα" τον βλεπω μοντερειτορ στου ποδολαγνου..
Αυτό να του προτείνετε. Ταιριάζει μετά τις Άγριες Μέλισσες ...
![]()
Οι πρώτες έξι σε 7 μέρες θα έχουν τελειώσει με εμένα θεατή! Ξανά κάνω την ερώτηση. Έχει και συνέχεια ή να περιμένω να ολοκληρωθεί και μετά να την κατεβάσω;Δείτε τις πρώτες και βλέπουμε για μετά ... >![]()
πλανταξα
και ειδα καπακι αυτο The Deuce![]()
![]()
πολυ καλη σειρα....αμερικη 70ς με πουτανε ναρκωτικα πορνο![]()
![]()
![]()
Οι πρώτες έξι σε 7 μέρες θα έχουν τελειώσει με εμένα θεατή! Ξανά κάνω την ερώτηση. Έχει και συνέχεια ή να περιμένω να ολοκληρωθεί και μετά να την κατεβάσω;
δες τα μεχρι τελος μαρτιου.Οι πρώτες έξι σε 7 μέρες θα έχουν τελειώσει με εμένα θεατή! Ξανά κάνω την ερώτηση. Έχει και συνέχεια ή να περιμένω να ολοκληρωθεί και μετά να την κατεβάσω;
Και αν ξημερώσουμε και εμένα μου αρέσει η σειρά, τι; Θα γίνω junkie για μια σειρά; :SΤελειώστε τις πρώτες 6 σε 7 μέρες και εφόσον ξημερώσετε την 8η μέρα, βλέπουμε και αποφασίζουμε.
περιοχη ειναιΘα προσπαθήσω να το δω τις μέρες του εγκλεισμού.
Για την ιστορία ... δεν ξέρω με ποία έννοια χρησιμοποιούν το deuce στην συγκεκριμένη σειρά αλλά μου θύμισε [αν και προφέρεται διαφορετικά] το douchebag που σημαίνει 'μουνόπανο' [ως ύβρις] ...
Για να μαθαίνετε και κάτι, ω όνοι και χοίροι!
δες τα μεχρι τελος μαρτιου.
μετα θα βγουνε καινουργιες σειρες για να αποβλακωθει ο κοσμος τον απριλιο :S
περιοχη ειναι
προσεχε θειο ειναι ακαταληλο για ανηλικους
δε θα χρειαζεται τυπε γιατι ζομπι θα εχει γυρω σουΜετά τον Απρίλιο θα βλέπουμε σειρές με ζόμπι...