troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.913
- Πόντοι
- 5.506
τα εχει πει ο ροπαο θειοΤι ειναι αυτό θείο??
τα εχει πει ο ροπαο θειοΤι ειναι αυτό θείο??
Χθες είχα σουπιές κρασάτες, σήμερα ριζότο μανιτάρια, αύριο μοσχάρι κοκκινιστό. Μέχρι να τελειώσει αυτή η φάση, βλέπω να μη χωράμε από πόρτεςΤι μαγειρεύεις αυτές τις μέρες?
Χθες είχα σουπιές κρασάτες, σήμερα ριζότο μανιτάρια, αύριο μοσχάρι κοκκινιστό. Μέχρι να τελειώσει αυτή η φάση, βλέπω να μη χωράμε από πόρτες![]()
Εγώ άνοιξα το στατικό ποδήλατο και το ξεκίνησα, να σώσω οτιδήποτε κι αν σώζεται. Δε βλέπω να βγαίνουμε μέχρι τέλος Μαϊου.Στείλε λίγο ριζότο με πμ...
Από αύριο αρχίζω να ανεβωκατεβαίνω τις σκάλες. Θα αρχίσω με 5 σετάκια και βλέπουμε. Μερικές κάμψεις, κοιλιακους κλπ.
Σκούρα τα πράγματα...
μετα θα ξεδιπλωσουμε τα 6 πακ στης παραλιεςΕγώ άνοιξα το στατικό ποδήλατο και το ξεκίνησα, να σώσω οτιδήποτε κι αν σώζεται. Δε βλέπω να βγαίνουμε μέχρι τέλος Μαϊου.![]()
![]()
![]()
Εγώ άνοιξα το στατικό ποδήλατο και το ξεκίνησα, να σώσω οτιδήποτε κι αν σώζεται. Δε βλέπω να βγαίνουμε μέχρι τέλος Μαϊου.![]()
![]()
![]()
Αρχικά να μετρηθούμε σε κανά μήνα να δούμε ποιοι είμαστε παρόντες. Για 6 π-ατσ-απ μας βλέπωμετα θα ξεδιπλωσουμε τα 6 πακ στης παραλιες
Εγώ βλέπω σύντομα, αν όχι αυτό το ΣΚ, απαγόρευση κυκλοφορίας.Κάπου εκεί το βλέπω, έχεις δίκιο...
Τα σχολεία και οι σχολές πάντως δεν ανοίγουν. Το ξέρω από χθες.
Εγώ βλέπω σύντομα, αν όχι αυτό το ΣΚ, απαγόρευση κυκλοφορίας.![]()
Εγώ βλέπω σύντομα, αν όχι αυτό το ΣΚ, απαγόρευση κυκλοφορίας.![]()
To νου σας στα πληκτρολόγια.
τι? :S :S :S :STo νου σας στα πληκτρολόγια.
![]()
Εγώ με αυτό το ψεκάζω όλα. Κλειδιά, τσάντες, πληκτρολόγια, ποντίκια κλπ
τι? :S :S :S :S
μην μας τρομαζεις αλλο :S :S :S :S
Σ΄ έχει φάει η κλεισούρα τύπε?Ψοφάνε και τα ποντίκια μ αυτό;
Σ΄ έχει φάει η κλεισούρα τύπε?![]()
![]()
Κάνε την επανάστασή σου. Μπορεί να αλλάξει το γούριΕγώ δε βάζω
![]()
στη μασχάλη τύπισσα.