διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.441
- Πόντοι
- 5.006
<<Οπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος>>Νέο διάγγελμα το απόγευμα.
Βλέπω τον εγκλεισμό να έρχεται. Έξοδος μόνο υπό αυστηρές προϋποθέσεις.
<<Οπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος>>Νέο διάγγελμα το απόγευμα.
quote author=blizardeye notid=137614 link=topic=219698.msg9386282#msg9386282 date=1584617704]
Αθάνατος, -η, -ο
1. Που δεν υπόκειται στη μοίρα του θανάτου
2. Σχετικός με την αθανασία
3. Αιώνιος, παντοτινός, άφθαρτος
https://[URL unfurl="true"]www.klik.gr/uploads_image/2016/01/30/p1aa8rkk9lg1v19cn1tr01npr9hr8_959x457.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Σας παραπέμπω εις την σχετικήν κριτικήν μου περί βρικολάκων και λοιπών όντων, ίνα επιμορφωθείτε!
[URL unfurl="true"]https://www.bourdela.com/list/my-reviews/user:144988/#jr_review_52011[/URL]
Παραθέτω και απόσπασμα:
[i]Σε όλους μας αναλογεί ένας μόνο θάνατος, χωρίς καμία εξαίρεση. Αλλά τείνουμε να το ξεχνάμε και να νιώθουμε αθάνατοι.
Έτσι και αν κάποιος έχει απαλλαχθεί από την εμμονή της υπεσχημένης από την θρησκεία αθανασία, έχει δύο επιλογές. Ή να επιζητήσει την δουλική αθανασία των zombies ή να επιλέξει την ρομαντική αθανασία των βρικολάκων.[/i]
Επί,το,έργον ο κ.Πσαράς![]()
.. καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι και κυρίες
.
πληροφοριες λενε οτι θα αναγγειλει swingingΝέο διάγγελμα το απόγευμα.
Αφιερώνω το παρακάτω κομμάτι από την ίδια κριτική μου στους τρεις μεγάλους αγαπούληδες του νήματος και δηλ. τους κ.κ. Zebu, troubakhs μου και κωλό-γερο.
Άλλωστε γνωρίζετε, αγαπητοί συναγωνιστές μου, ότι στους κόλπους της ανθρώπινης ζωής, ο έρωτας συντίθεται με το θάνατο. H ερωτική διακινδύνευση είναι τέτοια που επιτρέπει το διαποτισμό της με την αυτεπίγνωση ότι «ουκ έστιν αναποδισμός της τελευτής ημών». Ξορκίζουμε ανέξοδα το φόβο σε μια κατάσταση ερωτικής μέθεξης και δυαδικής πληρότητας.
πληροφοριες λενε οτι θα αναγγειλει swinging
Οι πληροφορίες λένε οτι θα φάμε μια πούτσα μέχρι τα παπούτσια :S :'(πληροφοριες λενε οτι θα αναγγειλει swinging
Αφιερώνω το παρακάτω κομμάτι από την ίδια κριτική μου στους τρεις μεγάλους αγαπούληδες του νήματος και δηλ. τους κ.κ. Zebu, troubakhs μου και κωλό-γερο.
Άλλωστε γνωρίζετε, αγαπητοί συναγωνιστές μου, ότι στους κόλπους της ανθρώπινης ζωής, ο έρωτας συντίθεται με το θάνατο. H ερωτική διακινδύνευση είναι τέτοια που επιτρέπει το διαποτισμό της με την αυτεπίγνωση ότι «ουκ έστιν αναποδισμός της τελευτής ημών». Ξορκίζουμε ανέξοδα το φόβο σε μια κατάσταση ερωτικής μέθεξης και δυαδικής πληρότητας.
Το μονο που επιζητω και θεωρω οτι ειναι ευλογια, ειναι να αφησω τουτο το κοσμο, πριν απο τα παιδια μου. Θεωρω αυτο ειναι το υψιστο δωρο που θα μπορουσε να μου κανει η φυση.Σας παραπέμπω εις την σχετικήν κριτικήν μου περί βρικολάκων και λοιπών όντων, ίνα επιμορφωθείτε!
Παραθέτω και απόσπασμα:
Σε όλους μας αναλογεί ένας μόνο θάνατος, χωρίς καμία εξαίρεση. Αλλά τείνουμε να το ξεχνάμε και να νιώθουμε αθάνατοι.
Έτσι και αν κάποιος έχει απαλλαχθεί από την εμμονή της υπεσχημένης από την θρησκεία αθανασία, έχει δύο επιλογές. Ή να επιζητήσει την δουλική αθανασία των zombies ή να επιλέξει την ρομαντική αθανασία των βρικολάκων.
Νέο διάγγελμα το απόγευμα.
Ας τον παιξουμε λοιπον.Και εγώ θεωρώ ότι το βαρύναμε πολύ σήμερα και θα πάμε να αυτοκτονήσουμε μαζικά και μετά θα λένε ότι ήμασταν αίρεση, όπως στην Αμερική ...![]()
![]()
![]()
![]()
https://[URL unfurl="true"]www.xdtalk.com/attachments/1568226472_acov4vxipc-gif.708349/[/img[/URL]]
Παιδιά έχω μια σύντομη επείγουσα δουλίτσα και επιστρέφω.
Μην φύγετε.
[/quote]
είναι καλός ο μπουφές ? ;D
Πάλι χρήματα κυνηγάμε;;;
Σε εσάς θα παραπέμπω του λοιπού όσους ζητούν χρήματα από το νηματοθέτη.![]()