Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
quote author=blizardeye notid=137614 link=topic=219698.msg9386282#msg9386282 date=1584617704]
Αθάνατος, -η, -ο

1. Που δεν υπόκειται στη μοίρα του θανάτου

2. Σχετικός με την αθανασία

3. Αιώνιος, παντοτινός, άφθαρτος

https://[URL unfurl="true"]www.klik.gr/uploads_image/2016/01/30/p1aa8rkk9lg1v19cn1tr01npr9hr8_959x457.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Σας παραπέμπω εις την σχετικήν κριτικήν μου περί βρικολάκων και λοιπών όντων, ίνα επιμορφωθείτε!
[URL unfurl="true"]https://www.bourdela.com/list/my-reviews/user:144988/#jr_review_52011[/URL]

Παραθέτω και απόσπασμα:
[i]Σε όλους μας αναλογεί ένας μόνο θάνατος, χωρίς καμία εξαίρεση. Αλλά τείνουμε να το ξεχνάμε και να νιώθουμε αθάνατοι.
Έτσι και αν κάποιος έχει απαλλαχθεί από την εμμονή της υπεσχημένης από την θρησκεία αθανασία, έχει δύο επιλογές. Ή να επιζητήσει την δουλική αθανασία των zombies ή να επιλέξει την ρομαντική αθανασία των βρικολάκων.[/i]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Αφιερώνω το παρακάτω κομμάτι από την ίδια κριτική μου στους τρεις μεγάλους αγαπούληδες του νήματος και δηλ. τους κ.κ. Zebu, troubakhs μου και κωλό-γερο.

Άλλωστε γνωρίζετε, αγαπητοί συναγωνιστές μου, ότι στους κόλπους της ανθρώπινης ζωής, ο έρωτας συντίθεται με το θάνατο. H ερωτική διακινδύνευση είναι τέτοια που επιτρέπει το διαποτισμό της με την αυτεπίγνωση ότι «ουκ έστιν αναποδισμός της τελευτής ημών». Ξορκίζουμε ανέξοδα το φόβο σε μια κατάσταση ερωτικής μέθεξης και δυαδικής πληρότητας.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.241
Πόντοι
19.795
Αφιερώνω το παρακάτω κομμάτι από την ίδια κριτική μου στους τρεις μεγάλους αγαπούληδες του νήματος και δηλ. τους κ.κ. Zebu, troubakhs μου και κωλό-γερο.

Άλλωστε γνωρίζετε, αγαπητοί συναγωνιστές μου, ότι στους κόλπους της ανθρώπινης ζωής, ο έρωτας συντίθεται με το θάνατο. H ερωτική διακινδύνευση είναι τέτοια που επιτρέπει το διαποτισμό της με την αυτεπίγνωση ότι «ουκ έστιν αναποδισμός της τελευτής ημών». Ξορκίζουμε ανέξοδα το φόβο σε μια κατάσταση ερωτικής μέθεξης και δυαδικής πληρότητας.
:thumbsup:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.887
Πόντοι
5.506

:thumbsup:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.241
Πόντοι
19.795
Σας παραπέμπω εις την σχετικήν κριτικήν μου περί βρικολάκων και λοιπών όντων, ίνα επιμορφωθείτε!

Παραθέτω και απόσπασμα:
Σε όλους μας αναλογεί ένας μόνο θάνατος, χωρίς καμία εξαίρεση. Αλλά τείνουμε να το ξεχνάμε και να νιώθουμε αθάνατοι.
Έτσι και αν κάποιος έχει απαλλαχθεί από την εμμονή της υπεσχημένης από την θρησκεία αθανασία, έχει δύο επιλογές. Ή να επιζητήσει την δουλική αθανασία των zombies ή να επιλέξει την ρομαντική αθανασία των βρικολάκων.
Το μονο που επιζητω και θεωρω οτι ειναι ευλογια, ειναι να αφησω τουτο το κοσμο, πριν απο τα παιδια μου. Θεωρω αυτο ειναι το υψιστο δωρο που θα μπορουσε να μου κανει η φυση.
Εξαλλου θεωρω οτι ο θανατος ειναι η δευτερη πιο σημαντικη στιγμη της υπαρξης μας, μετα απο τη στιγμη της "ΑΠΟΛΥΤΗΣ" ερωτικης ολοκληρωσης.
(Τονιζω το απολυτης γιατι του δινω μια διαφορετικη ερμηνεια απο αυτην που δινεται συνηθως)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Και εγώ θεωρώ ότι το βαρύναμε πολύ σήμερα και θα πάμε να αυτοκτονήσουμε μαζικά και μετά θα λένε ότι ήμασταν αίρεση, όπως στην Αμερική ...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Γι΄ αυτό ως επίλογο βάζω το παρακάτω:

"We all die alone", he shouted as he passed
With no sense of regret, see he never looked back
For his pride was wounded, his ego was strong
Yeah that was his trouble, and this is his song

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
You said we die alone, in this case you were right
No friends by your side, or family in sight
There'll be no talking your way out this time
So don't count the cash cause you leave it behind

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
https://[URL unfurl="true"]www.xdtalk.com/attachments/1568226472_acov4vxipc-gif.708349/[/img[/URL]]
Παιδιά έχω μια σύντομη επείγουσα δουλίτσα και επιστρέφω.
Μην φύγετε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.241
Πόντοι
19.795
Και εγώ θεωρώ ότι το βαρύναμε πολύ σήμερα και θα πάμε να αυτοκτονήσουμε μαζικά και μετά θα λένε ότι ήμασταν αίρεση, όπως στην Αμερική ...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ας τον παιξουμε λοιπον. :grin:
3-7.jpg

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
15.270
Πόντοι
18.546

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Πάλι χρήματα κυνηγάμε;;;
Σε εσάς θα παραπέμπω του λοιπού όσους ζητούν χρήματα από το νηματοθέτη.  :birdman:

Όχι αγαπητέ...

Δουλευουμε τώρα και ξοδεύουμε ΜΟΝΟ  :dunno:

Δεν εισπράτουμε μια και όπως προβλέπεται το καλοκαίρι θα εισπράξουμε ολιγα (εάν εισπράξουμε)...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.241
Πόντοι
19.795
Προβλεπω οτι σε 10 μερες ολα τα νηματα που θα παιζουν στο σαιτ, θα εχουν ολα θεμα τον κορονοιο.
Θα μπορουσαν να υπαρχουν θεματα οπως "ημερησια ενημερωση για θυματα του κοροναιου" "αναζητηση μασσαζοκοριτσων χωρις τον ιο",
"κορονοκατασταση στη Θεσσαλονικη" "οι παππουληδες και κορονοτσουτσουνοι του μπου" κ.α. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom