Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
το διάβασα κι' εγώ, έχουν δώσει προτεραιότητα στο να βρουν πρώτο το φάρμακο για κλινική χρήση και το εμβόλιο θα ακολουθήσει

Φάρμακο για όσους θα νοσηλεύονται ή για όλους;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.813
Πόντοι
606
από χθες έχω λάβει 2 αιτήματα φιλίας, 1 πμ και ακόμη ένα που με ρωτούσε αν υπάρχει βίντεο (πάλι καλά...)...
μάλιστα ένας το ζητούσε γιατί είχε γενέθλια και ήθελε να το γλεντήσει! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αν κατάλαβα καλά, για όσους νοσηλεύονται.

Άρα η γενική ερημοποίηση θα συνεχίσει.
Στο μεταξύ κλείνουν και τα εμπορικά καταστήματα από την Τετάρτη ...
Έρημες πόλεις σε μία ερημωμένη Ευρώπη.
Η οικονομική καταστροφή θα είναι τεράστια στον μικρόκοσμο του κάθε ένα. Αυτό φαίνεται ότι θα διαρκέσει για μήνες.
Στην πορεία θα εμφανιστούν και μεγάλα ψυχολογικά ή ψυχιατρικά προβλήματα και άντε βγάλε άκρη μετά ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.212
Πόντοι
19.795
ψαχνει οικοπεδο οχι πολυ μεγαλο  στην καστελλα τυπε αμφιθεατρικο  :grin:
Τυπε, εσύ δεν είχες παλιοτερα το τηλέφωνο από την γκόμενα που δούλευε σε καντίνα στο Σούνιο και το μοιραζες σε πμ;

Άσχετο, αλλά μήπως έχεις τίποτα σε Φαίη Σκορδά; :grin:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.719
Πόντοι
5.506
Η οικονομική καταστροφή θα είναι τεράστια στον μικρόκοσμο του κάθε ένα. Αυτό φαίνεται ότι θα διαρκέσει για μήνες.
Στην πορεία θα εμφανιστούν και μεγάλα ψυχολογικά ή ψυχιατρικά προβλήματα και άντε βγάλε άκρη μετά ...
δεν μου γραφεις αυτες της λιρες και τα οικοπεδα τωρα που βλεπεις ποσο ματαια ειναι ολα?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.212
Πόντοι
19.795
Ας κρατήσουμε τουλάχιστον το χιούμορ μας. Όσο μπορούμε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.212
Πόντοι
19.795
δεν μου γραφεις αυτες της λιρες και τα οικοπεδα τωρα που βλεπεις ποσο ματαια ειναι ολα?
Θα σου γράψω εγώ ρε εγγονε, τα πνευματικά δικαιώματα από το ποιητικό μου έργο,που έχω ποσταρει εδώ στο μπου. (Τωρακινομησες από σβέρκο).

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.719
Πόντοι
5.506
τουλαχιστον τωρα δεν φταιμε και θα απαιτησουμε να μην παιχτουν παιχνιδια στης πλατες μας...
νομιζω και ελπιζω

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.089
Πόντοι
2.606
τουλαχιστον τωρα δεν φταιμε και θα απαιτησουμε να μην παιχτουν παιχνιδια στης πλατες μας...
νομιζω και ελπιζω

σίγουρα, αν είναι να γίνει κάτι θα πρέπει να γίνει για όλους και από την στιγμή που χώρες όπως Ιταλία-Ισπανία έχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από εμάς δε νομίζω να υπάρξει κάτι α λα καρτ.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Θα σου γράψω εγώ ρε εγγονε, τα πνευματικά δικαιώματα από το ποιητικό μου έργο,που έχω ποσταρει εδώ στο μπου. (Τωρακινομησες από σβέρκο).

Γράψτε του, γράψτε του. Να ασχολείται μαζί σας και να αφήσει το πενιχρό υστέρημά μου στην ησυχία του.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.212
Πόντοι
19.795
τι γίνεται με τις κρατήσεις για το καλοκαίρι - λέμε τώρα και κανένα αστείο - ...?
Τίποτα, εχουν ακυρωθεί τα πάντα μέχρι τέλος Απρίλη και βλέπουμε. Ούτως η άλλως, οι περισσότερες τα τελευταία χρόνια για Απρίλη, Μάη, Ιούνη, Σεπτέμβρη και Οκτ μβρη, ήταν χωρίς προκαταβολές από τα γραφεία.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.719
Πόντοι
5.506
τι γίνεται με τις κρατήσεις για το καλοκαίρι - λέμε τώρα και κανένα αστείο - ...?
θειο με 10 χρονια πουτσα μυαλο δεν βαλαμε....επενδυσαμε σε ερμπιενμπι,τυροπιταδικα και χαντρες σε τουριστες...καλο δεν λεω αλλα τοσο μα τοσο πολυ ευαλωτο....

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
σίγουρα, αν είναι να γίνει κάτι θα πρέπει να γίνει για όλους και από την στιγμή που χώρες όπως Ιταλία-Ισπανία έχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από εμάς δε νομίζω να υπάρξει κάτι α λα καρτ.

Είναι απορίας άξιο, που θα πάει η Αγγλία με την πλήρη αναλγησία του πρωθυπουργού τους... Αλλά και η Γερμανία. Και εκεί νομίζω ότι δεν παίρνουν μέτρα...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.089
Πόντοι
2.606
Τίποτα, εχουν ακυρωθεί τα πάντα μέχρι τέλος Απρίλη και βλέπουμε. Ούτως η άλλως, οι περισσότερες τα τελευταία χρόνια για Απρίλη, Μάη, Ιούνη, Σεπτέμβρη και Οκτ μβρη, ήταν χωρίς προκαταβολές από τα γραφεία.

μακάρι να αλλάξει όλο αυτό όπως λένε από τα μέσα Μαίου, αλλά ποιος θα έχει χρήματα τότε...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
θειο με 10 χρονια πουτσα μυαλο δεν βαλαμε....επενδυσαμε σε ερμπιενμπι,τυροπιταδικα και χαντρες σε τουριστες...καλο δεν λεω αλλα τοσο μα τοσο πολυ ευαλωτο....

Απολύτως ορθόν!
Τι κρίμα που δεν είσθε συγγενής μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom