enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.732
- Πόντοι
- 3.656
τύπε ο Λιλας έχει πλέον στενό μουνάκι φημολογείται
τυπε ο λιλας επανεμφανιστηκε μετα απο πολυ καιρο,λες να ειχε τιποτα δουλειες στην καζαμπλανακα;
τύπε ο Λιλας έχει πλέον στενό μουνάκι φημολογείται
οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχεις γνωρίσει εσύ δηλαδή?οι δημοσιοι υπαλλοιλοι τυπε,που οι περισσοτεροι ειναι κατω του μετριου
Υπάρχουν αμφιβολίες για τις ικανότητες του μέσου μέλους - όπως εμένα για παράδειγμα - του bourdela.com; Δε νομίζω φίλατε!!!
Και για του λόγου το αληθές, θα παραθέσω σε παγκόσμια πρώτη αποκλειστικότητα και μια φωτογραφία μου, για να καταλάβει ΟΛΗ η κοινότητα του bourdela.com για ποιό λόγο καταφέρνω όλα τα πααραπάνω που περιγράφονται!!!
(απλώς είμαι λίγο αξύριστος εδώ!!!)
για μένα το άνοιξε το θρεντ άστατε?
Υπάρχουν αμφιβολίες για τις ικανότητες του μέσου μέλους - όπως εμένα για παράδειγμα - του bourdela.com; Δε νομίζω φίλατε!!!
Και για του λόγου το αληθές, θα παραθέσω σε παγκόσμια πρώτη αποκλειστικότητα και μια φωτογραφία μου, για να καταλάβει ΟΛΗ η κοινότητα του bourdela.com για ποιό λόγο καταφέρνω όλα τα πααραπάνω που περιγράφονται!!!
τυπε ο λιλας επανεμφανιστηκε μετα απο πολυ καιρο,λες να ειχε τιποτα δουλειες στην καζαμπλανακα;
με τον eduro δίδυμα είστε?
αν την έχεις μικρή σαν και μας, να μείνειςεγω ως αγαμητη και ασκημη μπορω να εισέλθω; εμπιπτω το κέρατό μου;
εγω ως αγαμητη και ασκημη μπορω να εισέλθω; εμπιπτω το κέρατό μου;
Όχι βέβαια! Αυτός έχει λίγα κιλάκια παραπάνω!!!με τον eduro δίδυμα είστε?
οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχεις γνωρίσει εσύ δηλαδή?
τυπε αλλη μια αποδειξη για την εμφανησιακη τελειοτητα των μελων του μπου.το πανω μεσαιο σου δοντι,κουμπωνει τελεια στο κενο που εχει η κατω γναθος
κι εγώ που ζώ δηλαδή?οι δημοσιοι υπαλληλοι που εχει γνωρισει ολη η ελλαδα τυπε :S
και εγω αυτο σκεφθηκα τυπε,αλλα πρεπει να ημουν εγω οταν ειχα κουρευτει
Καμία αμφιβολία, κύριε!
Απλά επειδή εμείς δεν είμαστε στην κατηγορία του μέσου μέλους, ανοίξαμε αυτό το νήμα για να αποκτήσουμε φωνή.
[size=20pt]Θέτουμε τέρμα στην καταπίεση των μεγαλων γαμετών![/size]
κι εγώ που ζώ δηλαδή?